2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szekszárd

Sok a betörés, vigyázzunk az értékeinkre!

Az utóbbi időben több betörés is történt Szekszárdon, melyek során az elkövetők elsősorban irodaházakba mentek be, és az ingatlanokból laptopokat és készpénzt, az egyik helyről pedig egy kisméretű páncélszekrényt is elloptak – közölte a rendőrség.

Egyben felhívják a figyelmet, hogy a betörések – legyen szó magánházakról vagy irodaépületekről – jó eséllyel megelőzhetőek, ha kicsit odafigyelünk a vagyonvédelemre. Érdemes az ingatlanokat elektronikus  riasztóval ellátni és ennek létéről tanácsos táblát, matricát is elhelyezni egy jól látható helyen, ami már önmagában is elriaszthatja a bűnelkövetőket. Az irodaépületeket érdemes kivilágítani, a folyosókra biztonsági kamerákat elhelyezni, a magánházakba pedig mozgásérzékelőt szerelni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.