EUR: 309,68 Ft
CHF: 267,43 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Szeretjük és megvédjük őket!

A Lokál munkatársai imádják az állataikat, és mindent megtesznek azért, hogy az állatkínzók börtönbe kerüljenek!

Kovács Szilárd és Boq
Számomra a kutyám ugyanolyan egyenrangú családtag, mint a párom, a szüleim vagy a testvéreim. Aki a családomat bántja, az engem bánt, aki egy élőlényt bánt, az bűnt követ el, amiért bűnhődnie kell!

Pósa Lilla, Rumli és Zeusz
Ők már egyszer megmentettek engem a szeretetükkel, bármit megtennék, hogy én is megmentsem őket. Börtönben a helye annak, aki bántja az állatokat!

Ulicska Viki és Zizu
Pár hetesen, kajlán totyogott a körúton a kis Zizum. Egyetlen másodperc alatt szerettem bele és döntöttem el, hogy hazaviszem, és innentől én gondoskodom róla. Azóta minden napom a felelős állattartás jegyében telik: ellátom, foglalkozom vele, és szeretem a kis kedvencemet! Ne hagyjuk, hogy ez másképp legyen, és harcoljunk, hogy a bántalmazó gazdák börtönbe kerüljenek!

Vörös Viki és Shady
Shady kicsi és védtelen, csak a gazdájára és az emberekre számíthat. Megbízik bennünk, és eszébe sem jut, hogy elárulhatják. Mi nem fogjuk, te se tedd!

Kapcsolódó Cikkek

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.

 • Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  A vasárnapi Sztárban sztár adását a Lokál percről percre közveítette, betekintést engedve a kulisszák mögé. Stohl Andrásról kiderült, hogy nem csak a szíve szőrös, Berkes Olivér mindenkit levett a lábáról és Claudia pedig örökbe fogadná Kollányi Zsuzsit Justin Bieberként.