2017. november 22., szerda
Cecília

Extra

Szeretjük és megvédjük őket!

A Lokál munkatársai imádják az állataikat, és mindent megtesznek azért, hogy az állatkínzók börtönbe kerüljenek!

Kovács Szilárd és Boq
Számomra a kutyám ugyanolyan egyenrangú családtag, mint a párom, a szüleim vagy a testvéreim. Aki a családomat bántja, az engem bánt, aki egy élőlényt bánt, az bűnt követ el, amiért bűnhődnie kell!


Pósa Lilla, Rumli és Zeusz
Ők már egyszer megmentettek engem a szeretetükkel, bármit megtennék, hogy én is megmentsem őket. Börtönben a helye annak, aki bántja az állatokat!

Ulicska Viki és Zizu
Pár hetesen, kajlán totyogott a körúton a kis Zizum. Egyetlen másodperc alatt szerettem bele és döntöttem el, hogy hazaviszem, és innentől én gondoskodom róla. Azóta minden napom a felelős állattartás jegyében telik: ellátom, foglalkozom vele, és szeretem a kis kedvencemet! Ne hagyjuk, hogy ez másképp legyen, és harcoljunk, hogy a bántalmazó gazdák börtönbe kerüljenek!

Vörös Viki és Shady
Shady kicsi és védtelen, csak a gazdájára és az emberekre számíthat. Megbízik bennünk, és eszébe sem jut, hogy elárulhatják. Mi nem fogjuk, te se tedd!

Kapcsolódó Cikkek

  • Schobert Norbi csúnyán beszólt Somának – Videóval!

    Schobert Norbi csúnyán beszólt Somának – Videóval!

    Pataky Attila élőben bejelentkezett, hogy az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről meséljen, Soma Mamagésáról megtudtuk, hogy amióta nemi életet él azóta egyáltalán nem tévézik, Schobert Norbi “csípős” humora sokaknál kiveri majd a biztosítékot – ilyen volt az Appra magyar!

  • Stadler József esküvőjére készült halála előtt

    Stadler József esküvőjére készült halála előtt

    Gyászba borult Akasztó: tegnap hajnalban, a dunaújvárosi kórházban 66 éves korában elhunyt Stadler József.  Az akasztói juhászból lett vállalkozónak rengeteg terve volt, többek között szerette volna elvenni menyasszonyát, de két hete agyvérzést kapott és többé nem ébredt fel.