2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Szextárskeresőn élnek vissza Árpa Attila adataival

Korábban is előfordult már, hogy Árpa Attila külföldi oldalakról mosolygott vissza, mint szerelemre éhes férfi, de ahogy akkor, most sem ő regisztrált szextárskeresőre. A színész elmondta, hogy magyar oldalon eddig nem próbáltak visszaélni a képeivel, de nem lepte meg, hogy végül ez is megtörtént.

Árpa Attila az egyik legsármosabb magyar színész, akinek a neve már külföldi produkciókban megjelenik. Nem csoda, hogy sok férfi szeretne hasonlítani rá, néhányan azonban az edzőteremben való izzadás helyett inkább egyszerűen lelopják a színész fotóját az internetről, és így regisztrálnak különböző oldalakra kalandok reményében. A minap épp a Tinderen, az egyik legismertebb szextárskeresőn „jött szembe” Árpa Attila fotója, Neil név alatt. Rögtön tárcsáztuk is a színészt, hogy megtudjuk, vajon van-e bármi köze a profilhoz. – Minden nagyképűség nélkül elhiheti, hogy nekem nincs szükségem effajta eszközökre, ha ismerkedni akarok – mondta Attila, miután abbahagyta a nevetést. – Az a helyzet, hogy sajnos nem először próbálják meg azzal szédíteni a hölgyeket, hogy valóban én várom majd őket a randin. Nem értem, hogy ki és miért akarja becsapni a másikat egy ilyen profillal, hiszen amikor sor kerül a találkozásra, úgyis egy másik ember fogja várni. Vagy ha telefonon beszélnek, akkor is feltűnhet, hogy a vonal túlsó végén nem az én hangomon szólalt meg a másik fél. Mindemellett sajnos már meg sem lepnek ezek a dolgok. A minap épp az egyik barátom küldött át egy külföldi profilt, ahol szintén társkereső oldalon „keresem a párom”. Sajnos kaptam már olyan visszajelzést is, hogy modelleknek munkát adó oldalon is látni véltek, holott én nem így keresem sem a párom, sem a kenyerem – magyarázta Attila, aki hozzátette, ha valaki a teljes személyazonosságával élne vissza, azonnal intézkedne. – Kellemetlen, hogy visszaélnek a fotómmal, de mivel rengeteg kép van rólam az interneten, bárki hozzájuk férhet. Ez ellen nem tudok mit tenni, de eddig még nem fordult elő, hogy a teljes nevemet és a fotómat is megpróbálták volna ellopni. Ha ez megtörténne, biztos lehet benne az illető, hogy feljelentem. Üzenem egyúttal azoknak a hölgyeknek, akik bedőlnének ezeknek a hirdetéseknek, hogy biztosan nem én vagyok a telefon vagy a számítógép másik oldalán. Csak két Facebook-profilom van, az egyik a személyes, a másik a szakmai oldalam, még az Instagramot sem használom, mert feleslegesnek tartom. Mindezek mellett pedig komoly és boldog párkapcsolatban élek, így aztán végképp teljesen kizárt, hogy én keressek párt magamnak az interneten – szögezte le a színész, akiről közel fél évvel ezelőtt derült ki, hogy ismét szerelmes. A gyönyörű üzletasszony, Gabriella és Attila nem sokat osztanak meg a magánéletükről, Árpa korábban a Lokálnak is csupán annyit árult el, hogy nem volt könnyű a válása utáni időszak, Gabriellával azonban újrakezdhette az életét, és nagyon boldogok együtt.


A profil néhány nap leforgása alatt állítólag eltűnt. Maga Árpa Attila lépett az ügyben. – Megkerestem az ügyvédemet, aki írt a Tinder üzemeltetőinek, hogy jogtalanul használják fel a képeimet és kérte, hogy töröljék a profilt, ez azóta állítólag megtörtént – mondta Árpa Attila néhány nappal azután, hogy először megkerestük a kérdéssel, miszerint valóban ő van-e a fotója mögött.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.