EUR: 324,12 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Tatabánya

Táborozókat fogadtak örökbe

Mosolysziget elnevezéssel rendezte meg környezetvédelmi táborát a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány. Az egyhetes programnak a Környebányai Erdei Iskola adott otthont.

– Az első szónak a hálának kell lennie – mondta Mecsei Ilona, az alapítvány kuratóriumi elnöke. – Hálásak vagyunk a támogatóknak, hiszen nélkülük nem valósult volna meg a tábor. Így viszont 26 gyermek nyarát sikerült színesebbé tenni: olyan fiatalokét, akiknek a szülei önerejükből nem tudták volna biztosítani a gyermekük nyári táboroztatását és szakszerű felügyeletét.


Néhányan a huszonhatból – az ő nyaruk nagyon jól telt

A Fogadj örökbe egy táborozót program keretében a támogatók találkozhattak is azokkal a táborlakókkal, akiknek az alapítvány munkatársaival közösen szebbé tették a vakációját.

– Cégünk fontosnak tartja a rászoruló családok támogatását – hangsúlyozta Illés Gergely, a T-Szol Zrt. műszaki igazgatója. – Emellett minden gyermeknek jár egy kis pihenés nyáron, így különösen örülünk, hogy egy ilyen programot segíthettünk.

A környezetvédelmi tábort 15. alkalommal rendezte meg a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.