2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Tatabánya

Táborozókat fogadtak örökbe

Mosolysziget elnevezéssel rendezte meg környezetvédelmi táborát a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány. Az egyhetes programnak a Környebányai Erdei Iskola adott otthont.

– Az első szónak a hálának kell lennie – mondta Mecsei Ilona, az alapítvány kuratóriumi elnöke. – Hálásak vagyunk a támogatóknak, hiszen nélkülük nem valósult volna meg a tábor. Így viszont 26 gyermek nyarát sikerült színesebbé tenni: olyan fiatalokét, akiknek a szülei önerejükből nem tudták volna biztosítani a gyermekük nyári táboroztatását és szakszerű felügyeletét.


Néhányan a huszonhatból – az ő nyaruk nagyon jól telt

A Fogadj örökbe egy táborozót program keretében a támogatók találkozhattak is azokkal a táborlakókkal, akiknek az alapítvány munkatársaival közösen szebbé tették a vakációját.

– Cégünk fontosnak tartja a rászoruló családok támogatását – hangsúlyozta Illés Gergely, a T-Szol Zrt. műszaki igazgatója. – Emellett minden gyermeknek jár egy kis pihenés nyáron, így különösen örülünk, hogy egy ilyen programot segíthettünk.

A környezetvédelmi tábort 15. alkalommal rendezte meg a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.