EUR: 303,33 Ft
CHF: 267,25 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Program

Tokaj-Hegyalja: Tállya BBQ Fesztivál

2017. október 13-15. – Egy hétvége, amikor Kansas Tállyára költözik! Ha BBQ rajongó vagy, október közepén Tállyán a helyed a Tállya BBQ Fesztiválon.

A Tállyáért Egyesület Magyarországon először nemzetközi BBQ versenyt rendez az amerikai KCBS – The Kansas City Barbeque Society szakmai felügyelete alatt. Végre megismerhetjük, milyen is a valódi amerikai versenybarbecue. Igazi versenyszmókerek vezetnek be minket a lassú tűzön füstölt húsok világába, miközben blues- és utcazene fesztivál keretében a Márton Birtok legjobb borait kóstolhatjuk. Légy te is Tállya Ranger!

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

  A rendszerváltozással szinte varázsütésre újra felelevenedtek a régi tradíciók. 1991-ben a demokratikusan választott Magyar Országgyűlés augusztus huszadikát Szent István napjaként hivatalos állami ünnepnek nyilvánította. Nemzeti ünnep tehát, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe, mely egyben összefonódott az új kenyér ünnepével is. A legenda szerint István ereklyéjét 1083-as szentté emelésekor találták meg épen a koporsójában, és már az 1222-es Aranybulla is törvénybe iktatta a tiszteletét.

 • Megfőzte Zalaegerszeg!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rossz idő ellenére is sikeres volt a jótékonysági nap!

  Fesztiválhangulatban chilis bab, palacsinta,lángos, saláták, levesek,húsok sültek, főttek jó célért!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rendezvény lényege többek közt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Fizioterápiás Osztályának medence felújítása volt, ahol évi 5000 esetet látnak el, valamint, a Zala Különleges Mentők 38 fős szervezetének támogatása.