EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 25., szombat
Pál

Extra

Tóth Vera: Börtönbe az állatkínzókkal!

Megnyúzott macska, megkínzott kutya – az utóbbi időben elszaporodtak az állatokkal kapcsolatos ilyesfajta ügyek, amit nem szabad hagyni. A nagy állatvédő hírében álló Tóth Vera szerint az állatkínzóknak meg kéne ismerniük ugyanazt a szenvedést, amit okoznak. A Lokál mindent megtesz azért, hogy börtönbe kerüljenek az állatkínzók, ezért elindítjuk az ezzel kapcsolatos kezdeményezést a Facebookon, bárki csatlakozhat!

Lassan napi rendszerességgel érkeznek hírek a különböző közösségi, illetve médiafelületeken állatkínzásokról. A tettesek különös kegyetlenséggel hajtják végre tettüket, sok esetben ezeket fényképpel is dokumentálják. Pár napja egy megnyúzott kiscica képe járta be a világhálót.


A hír a sztárvilág elkötelezett állatvédőit is felháborította, többek között Tóth Verát is.

– Négy kutyám és egy cicám van, számomra ők olyanok, mintha a gyerekeim lennének. Amikor ilyen eseteket látok, azonnal kiborulok. Nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol attól kell félnem, hogy bánthatják a kedvenceimet. Vannak pszichopata emberek, akikkel igen keveset tudunk tenni, mert kevés olyan intézmény van, ahol foglalkoznak velük. Fontos lenne kitalálni valamit a kezelésükre, mivel teljesen kiszámíthatatlanok. Az ilyen embereknek börtönben a helyük és megérdemelnék, hogy átéljék ugyanazt a szenvedést, amit annak a jószágnak okoztak – fakadt ki Vera.


Az énekesnő rendszeresen vesz részt állatmentéseken. Legutóbb egy kiscicának sikerült szerető gazdikat találnia, de legújabb francia buldogját is mentette. Rendszeresen lép fel és dolgozik együtt a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal és a Noé Állatotthon Alapítvány munkatársaival. Ezeket a megmozdulásokat nagyon fontosnak tartja az énekesnő, de ennél is lényegesebbnek gondolja, hogy egy nagyszabású kampány formájában mindenkiben tudatosítsák, az állatok is ugyanolyan érző lények, mint az emberek.

– Fontos lenne egy tévés és plakátkampányt készíteni, továbbá az oktatásba is beépíteni a felelős állattartás alapismereteit, mert a felnőtteknek is komoly gondjaik vannak vele. Nemrégiben egy idős hölgy jött velem szemben az utcán, aki tűrhetetlen hangnemben közölte velem, hogy minek ennyi „büdös, undorító állat” az életembe, és hogy azonnal menjek át a másik oldalra. Hihetetlen szituáció volt és borzasztó, hogy olyan világban élünk, ahol ilyen megtörténhet.

A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek