EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

Tőzsér Judit családjával jótékonykodott a Wojtyla Házban

„Gondoskodó” szeretet minden hónapban – a Gong Rádió igazgató-tulajdonosának rendszeres felajánlásait leginkább így emlegetik a Wojtyla Barátság Központ háza táján.

Tőzsér Judit és családja az év minden szakában segítségére siet a népkonyha elesettjeinek. Július 27-én személyesen fejezte ki tiszteletét, nagyrabecsülését Judit asszony a Wojtyla Ház gondozottai iránt a szociális intézményben édesanyja, Tőzsér Benjáminné Jutka néni, Major Norbert és felesége – fia és menye, valamint unokája, az ötéves Maxim – Borisz atya kecskeméti ortodox lelkipásztor, a sorsközösség családtagja társaságában. A menüt százhúsz rászoruló részére osztották ki közösen.


A gondozottak nagyon szeretik Juditot (bal szélen)
Fotó: Mátyus István

Tőzsér Judit így köszöntötte az ebédlőben helyet foglaló gondozottakat: – Elfoglaltságaim miatt nem tudok minden alkalommal személyesen itt lenni közöttetek, de lélekben mindig veletek vagyok. Köszönöm szépen az értem és családomért elmondott imákat. Hatottak, mert mindannyian jól vagyunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.