2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Kecskemét

Tőzsér Judit családjával jótékonykodott a Wojtyla Házban

„Gondoskodó” szeretet minden hónapban – a Gong Rádió igazgató-tulajdonosának rendszeres felajánlásait leginkább így emlegetik a Wojtyla Barátság Központ háza táján.

Tőzsér Judit és családja az év minden szakában segítségére siet a népkonyha elesettjeinek. Július 27-én személyesen fejezte ki tiszteletét, nagyrabecsülését Judit asszony a Wojtyla Ház gondozottai iránt a szociális intézményben édesanyja, Tőzsér Benjáminné Jutka néni, Major Norbert és felesége – fia és menye, valamint unokája, az ötéves Maxim – Borisz atya kecskeméti ortodox lelkipásztor, a sorsközösség családtagja társaságában. A menüt százhúsz rászoruló részére osztották ki közösen.


A gondozottak nagyon szeretik Juditot (bal szélen)
Fotó: Mátyus István

Tőzsér Judit így köszöntötte az ebédlőben helyet foglaló gondozottakat: – Elfoglaltságaim miatt nem tudok minden alkalommal személyesen itt lenni közöttetek, de lélekben mindig veletek vagyok. Köszönöm szépen az értem és családomért elmondott imákat. Hatottak, mert mindannyian jól vagyunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.