2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Külföld

Tündérmese vége: ezek a legfájdalmasabb sztárválások

A hosszú kapcsolat sem biztosíték az örök boldogságra. A sztárok mozgalmas élete és az állandó utazással járó munkák sokszor a legstabilabbnak tűnő párkapcsolatot is tönkreteszik, akár a távolság, akár egy harmadik személy miatt. 

Ben Affleck és Jennifer Garner 12 év házasság és két gyerek után 2015-ben bejelentették szakításukat, aminek fő oka az volt, hogy Ben összeszűrte a levet a dadussal. Ezt követően a csalfa színész közös otthonuk melléképületében húzta meg magát egy ideig. Végül ez évben beadták a válókeresetet, amihez a bennfentesek szerint hozzájárult Affleck kicsapongó életvitele és alkoholproblémái is.


Fotó: Profimedia

Megrázta a világot Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-os bejelentése is, miszerint 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják az életüket. Sokan azt hitték, békésen válnak el az útjaik, de végül kitört a botrány: Angie elmondása szerint Brad nem igazán vette ki a részét a gyereknevelésből, sőt az alkohol- és drogproblémákkal küszködő színész egy repülőút során ittas állapotban bántalmazta is egyik gyermeküket.

Fotó: Wikimedia

Antonio Banderas és Melanie Griffith a kezdeti nyelvi gátak ellenére 19 évig voltak házasok, egy lányuk is született. A pletykák szerint az együtt töltött éveknek Griffith őrült plasztikai műtétei és egy húsz évvel fiatalabb nő vetett véget, akivel azóta is egy párt alkot a spanyol színész.


Fotó: Profimedia

 

Hajdú Péter és Sarka Kata 2008-ban kötöttek házasságot. Sokan úgy gondolták, hogy egy igazi tündérmese vált valóra, hiszen mindkettőjük karrierje szárnyalt és közben megszülettek gyermekeik, Dávid és Noncsi. Tavaly nyáron azonban kiderült, megromlott a házasságuk. Egy ideig úgy tűnt, talán megmenthető a szerelmük, azonban pár hónappal ezelőtt beadták a válópert.

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek