2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Külföld

Tündérmese vége: ezek a legfájdalmasabb sztárválások

A hosszú kapcsolat sem biztosíték az örök boldogságra. A sztárok mozgalmas élete és az állandó utazással járó munkák sokszor a legstabilabbnak tűnő párkapcsolatot is tönkreteszik, akár a távolság, akár egy harmadik személy miatt. 

Ben Affleck és Jennifer Garner 12 év házasság és két gyerek után 2015-ben bejelentették szakításukat, aminek fő oka az volt, hogy Ben összeszűrte a levet a dadussal. Ezt követően a csalfa színész közös otthonuk melléképületében húzta meg magát egy ideig. Végül ez évben beadták a válókeresetet, amihez a bennfentesek szerint hozzájárult Affleck kicsapongó életvitele és alkoholproblémái is.


Fotó: Profimedia

Megrázta a világot Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-os bejelentése is, miszerint 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják az életüket. Sokan azt hitték, békésen válnak el az útjaik, de végül kitört a botrány: Angie elmondása szerint Brad nem igazán vette ki a részét a gyereknevelésből, sőt az alkohol- és drogproblémákkal küszködő színész egy repülőút során ittas állapotban bántalmazta is egyik gyermeküket.

Fotó: Wikimedia

Antonio Banderas és Melanie Griffith a kezdeti nyelvi gátak ellenére 19 évig voltak házasok, egy lányuk is született. A pletykák szerint az együtt töltött éveknek Griffith őrült plasztikai műtétei és egy húsz évvel fiatalabb nő vetett véget, akivel azóta is egy párt alkot a spanyol színész.


Fotó: Profimedia

 

Hajdú Péter és Sarka Kata 2008-ban kötöttek házasságot. Sokan úgy gondolták, hogy egy igazi tündérmese vált valóra, hiszen mindkettőjük karrierje szárnyalt és közben megszülettek gyermekeik, Dávid és Noncsi. Tavaly nyáron azonban kiderült, megromlott a házasságuk. Egy ideig úgy tűnt, talán megmenthető a szerelmük, azonban pár hónappal ezelőtt beadták a válópert.

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump: Úgy tűnik, hogy Irán áll a szaúdi támadás hátterében

    Trump: Úgy tűnik, hogy Irán áll a szaúdi támadás hátterében

    “Úgy tűnik”, hogy Irán áll a szaúdi olajmezők elleni támadás hátterében, de biztosan még nem állítanám” – fogalmazott Donald Trump amerikai elnök a washingtoni Fehér Ház Ovális Irodájában, ahol a bahreini trónörökös társaságában nyilatkozott az újságíróknak.

  • Csúcsra törnek

    Csúcsra törnek

    Lengyel Ferenc a és Varga Csaba hegymászó is elérte az alaptábort Nepálban, előbbi a Manaszlu, utóbbi a Dhaulagiri csúcsát szeretné megmászni.