EUR: 307,93 Ft
CHF: 266,59 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Belföld

Újabb feszültség a Jobbikban

Sneider Tamás az ellenzéki párt alelnöke szerint nem jó volt jó megfogalmazás a nyugdíjasokról tett kijelentés.

A Jobbik alelnökét kérdezték párttársainak a nyugdíjasok radikalizálódásáról tett kijelentéseiről is. Mint mondta, nem ez a jó megfogalmazás, ugyanakkor vissza kell utasítani a fideszes rendezvényeken megtalálható, visszatetszést keltő jelenségeket – írja a Híradó.hu.

Személyes példaként hozta, hogy standoláskor vannak olyan idősek, akik „nem a legmegfelelőbb hangnemben viszonyulnak” hozzá, de ez ellen szót emeltek más idősek, akik pont fordított állásponttal érkeztek.

Egy másik felvetésre visszautasította, hogy a párt lemondott volna a nyugdíjasok szavazatairól. Az érintettek döntő többsége elítéli azt, amit „néhány idős ember egy ilyen nemzeti ünnep során csinál”, ezt a többséget a Jobbik tudja képviselni – fogalmazott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Az egészségügy a balliberális kormányok legnagyobb áldozata volt. Nem volt egységes várólista, jóval kevesebb CT és MR berendezés állt rendelkezésre. Folyamatosak voltak a pénzelvonások, több ezer dolgozót tettek utcára.

 • Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos.

 • Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr.