EUR: 308,60 Ft
CHF: 267,33 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Egyéb Tatabánya

Újabb pályán pattoghat a labda

Még egy műfüves grundpályával gyarapodik Tatabánya a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítő Programja jóvoltából. Ezúttal a bánhidaiak örülhetnek majd az új sportolási lehetőségnek.

– A Jókai Mór Óvoda melletti immár a hatodik lesz városunkban, melyet ennek a programnak köszönhetünk – mondta el Schmidt Csaba polgármester. – Remélem, sokan választják majd ebben a városrészben is egészségük megőrzése érdekében, rendszeres mozgásuk helyszínéül a pályát.

Tatabányán a labdarúgó-szövetség által támogatott grundpályákon kívül idén a Jubileum park műfüves pályái is megújulnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cukiskodó néppártosodás erős cigányozással

    Cukiskodó néppártosodás erős cigányozással

    Amíg Vona Gábor minden idegszálával a néppártosodást erőlteti folyamatos cukiskodással és kutyasimogatással, addig a hátországban tombol a rasszizmus. Másképpen ezt nem lehet értelmezni, amikor sportolókat származásuk miatt Harkály Herkules vagy Rácz Vinetu Izidor néven emlegetnek, aláznak meg jobbikos ózdi városvezetők.

  • Elismerés a mérnököknek

    Elismerés a mérnököknek

    Schmidl Ferenc Építészeti Díjjal tüntette ki az önkormányzat Szigeti Gyula okleveles építészmérnököt, műemlékvédelmi szakmérnököt és Vadász György Kossuth-díjas, Ybl Miklós-díjas, Prima Primissima díjas építészt.