EUR: 324,12 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Tatabánya

Újabb pályán pattoghat a labda

Még egy műfüves grundpályával gyarapodik Tatabánya a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítő Programja jóvoltából. Ezúttal a bánhidaiak örülhetnek majd az új sportolási lehetőségnek.

– A Jókai Mór Óvoda melletti immár a hatodik lesz városunkban, melyet ennek a programnak köszönhetünk – mondta el Schmidt Csaba polgármester. – Remélem, sokan választják majd ebben a városrészben is egészségük megőrzése érdekében, rendszeres mozgásuk helyszínéül a pályát.

Tatabányán a labdarúgó-szövetség által támogatott grundpályákon kívül idén a Jubileum park műfüves pályái is megújulnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.