2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Tatabánya

Újabb pályán pattoghat a labda

Még egy műfüves grundpályával gyarapodik Tatabánya a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítő Programja jóvoltából. Ezúttal a bánhidaiak örülhetnek majd az új sportolási lehetőségnek.

– A Jókai Mór Óvoda melletti immár a hatodik lesz városunkban, melyet ennek a programnak köszönhetünk – mondta el Schmidt Csaba polgármester. – Remélem, sokan választják majd ebben a városrészben is egészségük megőrzése érdekében, rendszeres mozgásuk helyszínéül a pályát.

Tatabányán a labdarúgó-szövetség által támogatott grundpályákon kívül idén a Jubileum park műfüves pályái is megújulnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.