EUR: 326,73 Ft
CHF: 289,58 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Újra botoxoltat MC Hawer

A mulatóssztár még a nyáron félmillió forintos szépészeti beavatkozásnak veti alá magát, ugyanis mióta letette a poharat, odafigyel a külsejére, és úgy érzi, nincs helyük ráncoknak az arcán.

MC Hawer úgy látja, szüksége van újabb műtéti beavatkozásra, így még augusztusban kezelésnek veti alá magát, és immáron másodszor botoxoltat.

– Már tavaly is botoxoltattam, de augusztusban újabb kezelésre megyek. Amióta nem iszom, sokkal jobban odafigyelek magamra. Törekedek az ápoltságra: kéthetente járok kozmetikushoz, és naponta használok arckrémet is – mindhiába. Az életkorom miatt egyre több a ránc a szemem alatt, ezeket szeretném most eltüntetni. Fontos, hogy a színpadon továbbra is makulátlanul nézzek ki – vallotta a Ripostnak Hawer, akinek közel félmillió forintjába fáj majd a beavatkozás.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.