2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Békéscsaba

Úszótörténelmet írt Bohus Ricsi

Tavaly az olimpiára készült, idén pedig a vizes világbajnokságon szurkolhattunk a békéscsabai Bohus Richárdnak. Bár néhány éve már Amerikában tanul, rendszeresen hazajár és továbbra is a Békéscsabai Előre Úszó Klub versenyzője.

És nem mellesleg a magyar férfi 4 x 100-as gyorsváltó utolsó tagjaként leúszta az aranyérmes amerikai csapat minden tagját, hozzásegítve ezzel a hazai csapatot a harmadik helyhez, megszerezve Magyarország első érmét.

/Fotó: MTI – Illyés Tibor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.