EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Veszprém

Vasárnap véget ért a Művészetek Völgye

Tíz napon át tartottak koncerteket, színházi előadásokat, gyermekprogramokat és kiállításokat a három Balaton-felvidéki településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

A 27. alkalommal megrendezett fesztiválon a kirakodóvásárok mellett nemzetközi dokumentumfilmekkel, kézműves-foglalkozásokkal is ismerkedhetett a közönség.

Fotók: Domján Attila

A fesztivál nagyszínpadán a népszerű hazai együttesek mellett fellépett a francia Deluxe és a Nouvelle Vague, valamint az amerikai Pink Martini feat. China Forbes. A becslések szerint idén 60 százalékkal többen vettek jegyet, mint tavaly, összesen mintegy 200 ezren voltak a rendezvényen.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.