2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Külföld

Vérszomjas mormota támadt a családra

Ez nem vicc! Egy idilli ebédet zavart meg az udvaron az agresszív „vérmormota” – egyik pillanatról a másikra bukkant fel a kert végében, majd tört rá egy marylandi családra.

Szerencsére a támadás során senki sem sérült meg, még időben be tudtak menekülni a házba. A családfő elmesélte, hogy az agresszív állat még jó ideig vicsorogva ostromolta az épületet, a konyhaablakot püfölve, ráadásul a kerti ebédhez megterített asztalt is tönkrevágta. Végül a helyszínre érkező rendőrök zajos érkezése ijeszthette el az állatot, ami nagy valószínűséggel veszett volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Könnyű nyilatkozatokat, hangzatos deklarációkat tenni, de Ursula von der Leyen kilenc szavazatos többséggel európai bizottsági elnökké történt megválasztása azt mutatja: az Európai Parlamentben (EP) a jobboldal megszavazta, a baloldal pedig többségében az új bizottsági elnök megválasztása ellen szavazott – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban.

  • Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Új üzleti lehetőségek nyílhatnak, ugyanis beindulhat az úgynevezett ciszlunáris gazdaság, vagyis a Hold és a Föld közötti térségben zajló kereskedelem – közölte a Puli Space magyar űrprojekt vezetője az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.