2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Külföld

Vérszomjas mormota támadt a családra

Ez nem vicc! Egy idilli ebédet zavart meg az udvaron az agresszív „vérmormota” – egyik pillanatról a másikra bukkant fel a kert végében, majd tört rá egy marylandi családra.

Szerencsére a támadás során senki sem sérült meg, még időben be tudtak menekülni a házba. A családfő elmesélte, hogy az agresszív állat még jó ideig vicsorogva ostromolta az épületet, a konyhaablakot püfölve, ráadásul a kerti ebédhez megterített asztalt is tönkrevágta. Végül a helyszínre érkező rendőrök zajos érkezése ijeszthette el az állatot, ami nagy valószínűséggel veszett volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megindult a török szárazföldi hadművelet is

  Megindult a török szárazföldi hadművelet is

  A török haderő vasárnap a szárazföldi hadműveletet is megindította a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében – jelentette a Habertürk török hírportál.

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.