EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Vízelvezetőből mentették ki Tódort

Az Etyeki Állatvédő Egyesület Facebook oldalán egy szomorú ám végkifejletében mégis vidám történetre bukkantunk egy édes kiskutyáról. A Lokál azért küzd, hogy minden olyan gonosztevőt börtönbe csukjanak, mint aki például Tódort is egy vízelvezető csőbe dobta. Szerencsére az állat megmenekült és felépült.

Tódor két hónappal ezelőtt borzalmas állapotban került hozzánk – áll a közösségi oldal bejegyzésében. Az apró babácskát egy vízelvezetőcsőből szedtük ki, lába sérült volt, azonnali műtétet igényelt. Megszeppent kis ovisunk sokáig szenvedett a lábával, kötözésekre vitte hordta Niki önkéntesünk, gyógytornáztatta, ápolta, nevelte. Aztán, ahogy lenni szokott a szeretet és a gondos ápolás meghozta a várva várt eredményt és Tódor ma már egészséges, életvidám négy hónapos, okos kislegénnyé változott.


Tódor
Forrás: Etyeki Állatvédő Egyesület

 

Tódor
Forrás: Etyeki Állatvédő Egyesület

Nagyon különleges kutyuska, éppen ezért, pont ilyen különleges gazdit szeretnénk neki találni. Fegyelmet és figyelmet igényel és kutyapajtik társaságát. Tanítani, oktatni, testileg és agyilag is muszáj, nem elég számára a kényeztetés, attól nem lesz boldog, ha mindent ráhagynak. Hihetetlenül jó alapanyag, iszonyú jó, igazi nagybetűs kutya és ezt nem elfogultságból írjuk.
Minden gazdijelölt kérjük ennek tudatában írjon egy bemutatkozó levelet vagy hívjon. Tel:06-20-953-4777
email: [email protected]

További cikkeink:


A Lokál az állatkínzás ellen

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

Kapcsolódó Cikkek

 • Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Szakértő: Új fegyverkezési hullám kezdődik

  Új fegyverkezési hullám kezdődik, a hadászati támadóeszközök fejlesztése mellett a légvédelmi rendszereket is modernizálni kell – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  Mentőöv program a Balatonon a vízi balesetek megelőzéséért

  A helyi mederviszonyokat is bemutató, hatvan új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért, a szakmai összefogással született Mentőöv program keretében – erről sajtótájékoztatón számoltak be a prevenciós program megalkotói szombaton Balatonlellén.

 • Súlyos vízválság fenyegeti a Földet

  Súlyos vízválság fenyegeti a Földet

  Súlyos vízválság fenyegeti a Földet, népességének negyede már most sem jut elegendő vagy megfelelő minőségű ivóvízhez – hívta fel a figyelmet Juhász Árpád geológus szombaton az M1 aktuális csatornán.