EUR: 345,46 Ft
CHF: 321,37 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Debrecen

A bátrak varrattak is

A Tiszán innen lassan már hagyománya van a nagy őszi kelet-magyarországi tetkóstalálkozónak, és ez már a köztudatban is benne van.

Az egyre inkább polgárjogot nyerő „varratás” szerelmesei ezúttal Debrecenben csaknem 40 tetováló közül választhattak, s hogy a kevésbé bátrak se unatkozzanak, volt kiállítás, előadás, koncert és tetovált lányok szépségversenye. Azt mondják, az ínyenceknek maradandó karikatúra és csillámtetkó készíttetésére is volt lehetőségük.

fotó:Erdei Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.