EUR: 310,26 Ft
CHF: 268,16 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Egyéb

A bírósági döntés kvóta ügyben semmilyen kötelezvényt nem tartalmaz Magyarország számára

A kvótaperben született bírósági döntés “semmilyen kötelezvényt nem tartalmaz” Magyarország számára – hangsúlyozta az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Mint mondta, Magyarország minden jogi és politikai eszközzel fellép, hogy megakadályozza egy létszámkorlát nélküli elosztási mechanizmus kialakítását, “meg fogjuk védeni azon jogunkat, hogy mi magunk mondjuk meg, ki él ebben az országban, kit engedünk be ide”.

Kovács Zoltán szerint hónapok, évek óta “lapul bizonyos íróasztalokban” a korlátlan, tehát kontrollálhatatlan elosztás terve, “amiről soha senki nem döntött”, hiszen tavalyelőtt azt a kormány- és államfők kétszer is leszavazták

Hozzátette, “láthatóan értő fülekre talált” bizonyos európai körökben és intézményekben Soros György betelepítési terve.

A kormányszóvivő arra hívta fel a figyelmet, az európai baloldal 2015 tavasza óta “több lépésben kérdőjelezte meg a valóságot”, tagadva a migrációs válságot, a kvótarendszer előkészítését és a szándékot, hogy azt állandóvá kívánják tenni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.