EUR: 350,75 Ft
CHF: 331,47 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Zalaegerszeg

A holnap technológiája

Fejlődik a világ, változik a járműipar. Bizony nagyot ugrottunk az időben és megtekinthettük, sőt ki is próbálhattuk az elektromos, jövőbe mutató speciális vagy önvezető autókat a IV. Mobilitási Nap keretében, valamint ismereteket szerezhettünk az épülő járműipari tesztpályával kapcsolatos projekt aktualitásairól.

A rendezvény alatt közlekedési szimulátor és szakmai érdeklődést felkeltő programok hozták lázba a fantáziát, míg a kicsiket játékos feladatok várták a helyszínen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.