2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Szekszárd

A roma vezetők a megyei főkapitánnyal egyeztettek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szabó Csaba ezredes fogadta a helyi és az országos roma nemzetiségi önkormányzat képviselőit, majd a rendőrség megyei kisebbségi összekötő tisztjének részvételével megbeszélést tartottak Szekszárdon.

A találkozón a megyei roma vezetők bemutatkoztak az új rendőrfőkapitánynak, majd a rendőrség területi kisebbségi kapcsolattartó munkacsoportjának munkatársai tájékoztatást adtak működésük jogi hátteréről. A résztvevők a rendőrség és a roma nemzetiségi önkormányzatok közötti kapcsolatot kiválónak értékelték, beszámoltak az eddigi közös programokról, eredményekről, terveikről.

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője kiemelte az együttműködés fontosságát és támogatásáról biztosította a képviseletet.

Balra a rendőrségi összekötők, jobbra a roma vezetők, szemben Szabó Csaba
Fotó: police.hu/TMRFK

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.