2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Belföld

A “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a “Soros-tervről”, mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.

Tuzson Bence közölte: Brüsszel, a “Soros-tervnek” megfelelően, arra törekszik, hogy állandó migránskvóta, elosztási rendszer jöjjön létre Európában.


Erre megadta a felhatalmazást az Európai Bíróság is azzal, hogy elutasította Magyarország kvótaellenes keresetét – tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta: fontos, hogy az emberek véleményt tudjanak nyilvánítani alapvető fontosságú kérdésekben, erről szól a nemzeti konzultáció.


Soros György célja, hogy Európában megszűnjenek a nemzetek, és egy masszában oldódjanak fel – közölte.

A Kossuth Rádió 180 perc című csütörtöki műsorában Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra, hogy két országtípus konfliktusa jellemzi az uniót: a bevándorlást támogató, illetve ellenzőké.

Kérdés, miként köthető kompromisszum a két fél között, ám az nem lehet a megegyezés eredménye, hogy Magyarország bevándorló országgá váljék – mondta Tuzson Bence.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek