EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Dunaújváros

A Szentes nyerte az emléktornát

Háromnapos, ötcsapatos tornán emlékeztek a 38 évesen elhunyt Sipos Editre a Fabó Éva Sportuszodában. A dunaújvárosi vízilabdázóról elnevezett megmérettetésen a Szentes együttese bizonyult a legjobbnak.

A junior korosztály csapatai számára rendezték meg a Sipos Edit Emléktornát, amelyen a házigazda DFVE mellett a Tatabánya, az Eger, a Zenta és a Szentes együttesei mérték össze tudásukat.

A bajnoki rajt előtti főpróbán bizonyíthattak a juniorok
(fotó: Kápai Endre)

Végül utóbbi alakulat bizonyult a legjobbnak, egyetlen döntetlen kivételével valamennyi mérkőzését megnyerve hódította el a harmadik alkalommal rendezett emléktorna győztesének járó kupát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.