2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

A Tesla minden sportkocsit lenyomott – Videó!

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Motor Trend World’s Greatest Drag Race elnevezésű versenyét, ahol a világ legerősebb „izomautói” mérik össze erejüket egy gyorsulási versenyen. Sokaknak tátva maradt a szájuk, ugyanis a 2017-es versenyt egy elektromos autó, a Tesla Model S P100D nyerte.

A Tesla olyan gyártók sportautócsodáit utasított maga mögé a nagyjából négyszáz méteres távon, mint az Aston Martin, Ferrari, McLaren, Mercedes-Benz vagy éppen a Porsche. Igaz, a Tesla hosszabb távon végsebesség tekintetében már nem szerepelne ilyen jól ezekkel a kihívókkal szemben, ám gyorsulásban verhetetlen a villanyautó.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.