2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

A Tesla minden sportkocsit lenyomott – Videó!

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Motor Trend World’s Greatest Drag Race elnevezésű versenyét, ahol a világ legerősebb „izomautói” mérik össze erejüket egy gyorsulási versenyen. Sokaknak tátva maradt a szájuk, ugyanis a 2017-es versenyt egy elektromos autó, a Tesla Model S P100D nyerte.

A Tesla olyan gyártók sportautócsodáit utasított maga mögé a nagyjából négyszáz méteres távon, mint az Aston Martin, Ferrari, McLaren, Mercedes-Benz vagy éppen a Porsche. Igaz, a Tesla hosszabb távon végsebesség tekintetében már nem szerepelne ilyen jól ezekkel a kihívókkal szemben, ám gyorsulásban verhetetlen a villanyautó.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.