2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

A Tesla minden sportkocsit lenyomott – Videó!

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Motor Trend World’s Greatest Drag Race elnevezésű versenyét, ahol a világ legerősebb „izomautói” mérik össze erejüket egy gyorsulási versenyen. Sokaknak tátva maradt a szájuk, ugyanis a 2017-es versenyt egy elektromos autó, a Tesla Model S P100D nyerte.

A Tesla olyan gyártók sportautócsodáit utasított maga mögé a nagyjából négyszáz méteres távon, mint az Aston Martin, Ferrari, McLaren, Mercedes-Benz vagy éppen a Porsche. Igaz, a Tesla hosszabb távon végsebesség tekintetében már nem szerepelne ilyen jól ezekkel a kihívókkal szemben, ám gyorsulásban verhetetlen a villanyautó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.