EUR: 348,57 Ft
CHF: 325,97 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Nagykanizsa

Alakul…

Fontos rangadót nyert meg az UFC Nagykanizsa a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Gombos Zsolt alakulata a nyáron megerősödött Zalaszentgrót otthonában győzött 3-2-re [gólok: Nagy Gergő (2), Gerencsér], és ezzel a sikerrel változatlanul vezeti a tabellát.

A kanizsai szurkolók annak is örülhetnek, hogy a Kiskanizsa, négy vesztes meccs után, elkezdte a pontgyűjtést. Lukács István tanítványai előbb Becsehelyen győztek 5-2-re, majd a múlt hétvégén otthon a Semjénházával ikszeltek (1-1), ezzel felléptek a 11. helyre, és csatlakoztak a középmezőnyhöz.

A zöld mezes Sáskák két forduló alatt négy pontot gyűjtöttek, és elkerültek a kieső helyről (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.