2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Áll az alku: Agykontrollal nyert nyolcmilliót Bence

Tóth-Bucsek Bence az Áll az alku második legnagyobb összegét nyerte meg tegnap. Összesen nyolcmillió forinttal lett gazdagabb a fiatal táncos, aki a magyar Despacito-klipből lehet ismerős. Bence a Lokálnak elárulta, az agykontroll már többször kisegítette az életben.

– Az igazgató úr nagyon szerethető, humoros, bár olykor fukar figura – kezdte nevetve Bence a Lokálnak. A fiatal fiú több héten keresztül várt arra, hogy végre megmérettesse magát a TV2 Áll az alku című műsorában, közben pedig úgy érzi, igazi barátokra tett szert a forgatások alatt. – Nagyon szerencsés vagyok. Nemcsak azért, mert elég nagy összeget nyertem, hanem mert a játékostársaimmal egy csapattá rázódtunk. Emellett remek önismereti tréning is volt az adás, mert megtanultam türelmesnek lenni, másokért szívből szorítani és örülni a sikerüknek, valamint rájöttem, hogy milyen, amikor éles helyzetben hideg fejjel kell döntenem – mondta Bence, aki tiniként nem könnyítette meg szülei helyzetét.


Alkoholproblémái miatt rengeteg módszert kipróbáltak, de az agykontroll vált be igazán. – Az érettségi előtt borzasztóan züllött gyerek voltam, nem volt semmi fék – emlékezett vissza. A szüleim nem igazán tudtak velem mit kezdeni, de nagy szerencsém van velük, még akkor sem dobtak ki a házból, amikor más már rég kitette volna a szűrömet. Mindig azt mondták, hogy alkoholproblémáim vannak, utólag visszagondolva, biztosan igazuk volt, mert nem telt el úgy nap, hogy ne ittam volna. Ekkor még csak tizenöt éves voltam. Sokat küszködtek velem, végül felajánlották, hogy elvisznek agykontrollra, amibe belementem. Végül ez segített, hogy rendezzem az életem és letettem az érettségit is – mesélte Bence, aki az Áll az alkuban is használta tudását. – Sokan kuruzslásnak, vagy humbugnak hihetik, de az egyik titok, hogy három ujjunkat össze kell kulcsolni, ettől egy különleges alfa szintre tud lemenni az ember. Bevallom, használtam ezt akkor is, amikor én játszottam a műsorban. Lehet, hogy sokan nem hisznek benne, nekem korábban is és most is bevált – mondta kacsintva.

Bence a gimnázium után kiment Németországba, két évet töltött külföldön, ahol taxizott és gyűjtött némi pénzt, majd hazajött és felkereste tánctanárait, a fiú ugyanis profi táncos. Gyerekkorában a Dáridó háttértáncosai miatt választotta ezt a hobbit. – Jött egy lehetőség, hogy Jollyval egy videoklipben szerepeljek. Leforgattuk a magyar Despacitót, amely azóta már hárommillió megtekintésnél jár a YouTube-on – mondta Bence, aki ingatlanba szeretné fektetni frissen nyert millióit.


Fotó: TV2

Fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek