2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Budapest IV.kerület

Állati szülinap a Rexnél

Az elmúlt 25 évben támogatók, partnerek és önkéntesek százai segítettek abban, hogy létrejöhessen a Rex Állatsziget, amely hazánk egyik legjobban felszerelt állatvédelmi központja. A Rex Kutyaotthon Alapítvány október 7-i születésnapi rendezvényén ezt a példaértékű összefogást szeretné megköszönni és közösen megünnepelni.

Az egész napos ingyenes születésnapi rendezvény az összefogás ünneplése lesz; a torta és a szórakozás mellett a legmeglepőbb történetek is előkerülnek az elmúlt 25 évből, amelyek közül az alábbiakban bemutatnak néhányat. Az október 7-én Újpesten, az Óceánárok utcában található Rex Állatszigeten megrendezett egész napos ingyenes eseményen a két- és négylábúakat is kényeztető programok várják.


Az Állatsziget igazi születésnapi forgataggá alakul egy napra: flashmob és táncos, zenés programok mellett csuhébaba- és csuhéállat-készítés, kreatív társasjátékok, bábszínházi előadás és sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket. Amíg a legkisebbek játszanak, a szülők többek között élvezhetik Mujahid Zoltán akusztikus koncertjét, megnézhetik a Rex Tanoda bemutatóját, részt vehetnek egy ingyenes állatorvosi tanácsadáson. További részletek az esemény Facebook-oldalán és a rex.hu weboldalon találhatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vigyázat, csalok!

  Vigyázat, csalok!

  Virtuális kiállítás eleveníti fel a mágia kiváló magyar mestere, Rodolfo munkásságát.

 • A derbivel folytatja az Újpest

  A derbivel folytatja az Újpest

  Az Újpest FC, amelynek játékosai a leállás ideje alatt is szorgalmasan készültek a folytatásra, egy rendkívül érdekes meccsel folytatják.

 • Balkonkertész kerestetik

  Balkonkertész kerestetik

  Terézváros – Járványhelyzeten kívül is ötletes és értelmes tevékenységnek tűnik egy nagyvárosban a balkon-…