EUR: 349,01 Ft
CHF: 329,20 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Szolnok

Amatőr művészek mutatták be városunk szépségeit

Évek óta díjazza Szolnok városa azokat a lelkes amatőr művészeket, akik a maguk módján fejezik ki, mennyire szeretik azt a helyet, ahol élnek. Őket ismerték el nemrégiben a Város Napja alkalmából.

Az önkormányzat fődíját, egy 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt idén a New Step Fitnesz- és Táncstúdió nyerte el, mert a lányok látványos formában mutatták be Szolnok nevezetességeit. A város vezetése emellett egy 50 ezer forintos ajándékcsomaggal ismerte el Domokosné Budai Anna erőfeszítéseit is, aki egy hímzésen jelenítette meg Szolnok közkedvelt helyszíneit. A RepTárba szóló családi belépőt vehetett át munkája elismeréseként Baczuk László, Enyedi Zsolt, Kovách Antal, Lescsinszky Beatrix, Lévai Tamás, Tóth Éva és Vadkerti Dorottya Ágnes. Lescsinszky Beatrix duplán örülhetett, hiszen fotómontázsa a facebookos közönségszavazáson a legtöbb feltartott hüvelykujjat gyűjtötte be, ezzel pedig a Szolnoki Szigligeti Színházba szóló páros bérlet lett a jutalma.


Fergéné Berkesi Tünde, Máté Eszter és Gara Katalin sem hiába pályázott: ők egy-egy Szolnokot bemutató könyvet, valamint az Összetartozás Borát kapták jutalmul. Nagy Milán László novellát írt, őt az iszolnok.hu hírportál ajándékozta meg egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal. Végül díjat kapott a legfiatalabb pályázó is, a mindössze tízesztendős Szlankó Luca.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.