EUR: 321,73 Ft
CHF: 281,83 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Angelina Jolie: Szeretném túlélni

Angelina Jolie a Nők Lapjának nyilatkozott arról, hogy válása óta tele van gátlással, utálja a szingli létet, és állandó orvosi felügyelet alatt áll.

Angelina Jolie Fotó: Profimedia, SIPA USA

Angelina Jolie élete tavaly fenekestül fordult fel, mikor úgy döntött, elválik férjétől, Brad Pitt-től. A színésznő Návai Anikónak elmondta, rengeteget változott az elmúlt időben, ráadásul súlyos egészségügyi problémák is nehezítették a mindennapjait.


– Ahogy az évek telnek, mindig elvesztünk magunkból valamit. Elvesztettem magam körül fontos embereket. (…) Tele vagyok gátlással, mert nem vagyok olyan erős lelkileg, amilyen voltam – kezdte a lapnak Jolie. A színésznő hozzátette, gyermekei sok támogatást adtak neki és egymásnak is a válást követően.

– A nagyok segítenek a kicsiknek és mindannyian segítenek nekem. Valahogy ebben a nehéz időszakban megtalálták magukat, és ez csodálatos érzés – mondta Angelina, aki azt is kifejtette, hogy gyűlöli a szingli létet.


– Kívülről úgy tűnhet, mintha minden rendben lenne, de sokszor csak szeretném túlélni a napot. (…) Nem örülök neki, hogy szingli vagyok. Nem ezt akartam. Sajnálom, de semmi jó nincs benne. Nagyon nehéz – szögezte le egyértelműen, hogy mit gondol. A színésznőt annyira megviselték a válással járó megpróbáltatások, hogy Bell-parézis alakult ki nála, amitől a fél arca lebénult, és akupunktúrás kezelésekkel épült fel. A ráktól való félelme miatt korábban levetette a mellét, és a méhét is eltávolíttatta, és mint mondja, állandó orvosi ellenőrzés alatt áll.

– Örülök, hogy nincs rákom. A műtétek sokat segítettek, de ha mégis kifejlődne a szervezetemben egy daganat, legalább tudom, hogy nem mostanában, legfeljebb csak évek múlva fog. Az egészségi állapotomat amúgy is folyton ellenőrzi egy orvos – mesélte. Jolie és Pitt az elmúlt egy évben kígyót-békát kiabáltak egymásra, az FBI is turkált a család szennyesében, majd arról szóltak a hírek, hogy a pár rendezte viszonyát.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.