EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Angelina Jolie: Szeretném túlélni

Angelina Jolie a Nők Lapjának nyilatkozott arról, hogy válása óta tele van gátlással, utálja a szingli létet, és állandó orvosi felügyelet alatt áll.

Angelina Jolie Fotó: Profimedia, SIPA USA

Angelina Jolie élete tavaly fenekestül fordult fel, mikor úgy döntött, elválik férjétől, Brad Pitt-től. A színésznő Návai Anikónak elmondta, rengeteget változott az elmúlt időben, ráadásul súlyos egészségügyi problémák is nehezítették a mindennapjait.


– Ahogy az évek telnek, mindig elvesztünk magunkból valamit. Elvesztettem magam körül fontos embereket. (…) Tele vagyok gátlással, mert nem vagyok olyan erős lelkileg, amilyen voltam – kezdte a lapnak Jolie. A színésznő hozzátette, gyermekei sok támogatást adtak neki és egymásnak is a válást követően.

– A nagyok segítenek a kicsiknek és mindannyian segítenek nekem. Valahogy ebben a nehéz időszakban megtalálták magukat, és ez csodálatos érzés – mondta Angelina, aki azt is kifejtette, hogy gyűlöli a szingli létet.


– Kívülről úgy tűnhet, mintha minden rendben lenne, de sokszor csak szeretném túlélni a napot. (…) Nem örülök neki, hogy szingli vagyok. Nem ezt akartam. Sajnálom, de semmi jó nincs benne. Nagyon nehéz – szögezte le egyértelműen, hogy mit gondol. A színésznőt annyira megviselték a válással járó megpróbáltatások, hogy Bell-parézis alakult ki nála, amitől a fél arca lebénult, és akupunktúrás kezelésekkel épült fel. A ráktól való félelme miatt korábban levetette a mellét, és a méhét is eltávolíttatta, és mint mondja, állandó orvosi ellenőrzés alatt áll.

– Örülök, hogy nincs rákom. A műtétek sokat segítettek, de ha mégis kifejlődne a szervezetemben egy daganat, legalább tudom, hogy nem mostanában, legfeljebb csak évek múlva fog. Az egészségi állapotomat amúgy is folyton ellenőrzi egy orvos – mesélte. Jolie és Pitt az elmúlt egy évben kígyót-békát kiabáltak egymásra, az FBI is turkált a család szennyesében, majd arról szóltak a hírek, hogy a pár rendezte viszonyát.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek