2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Békéscsaba

Autómentes Nap a BRSE tagjaival

Békéscsaba idén is csatlakozott az Autómentes Nap elnevezésű kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatosságra, népszerűsítsék a kerékpáros és a gyalogos közlekedést.

A Békéscsabai Röplabda SE tagjai szintén örömmel vesznek részt az ehhez hasonló kezdeményezésekben. A hűvös idő és a szitáló eső ellenére a klub két játékosa, Szedmák Réka és Petőváry Panni sok más érdeklődő mellett szintén elbiciklizett a Korzó térre, ahol részt vettek a „Bringás reggeli” elnevezésű programon, amelynek keretében Békéscsaba Megyei Jogú Város támogatásával a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület és a Fenntartható Térségért Alapítvány munkatársai finomságokkal jutalmazták a kerékpárral közlekedőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.