2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Babett, a luxusfeleség tippelni sem tud, mennyit költ havonta

Gyönyörű, imádja a bundákat, gyakran botoxoltat, és szívesen költ luxusra – Köllő Babett színésznő, a VIASAT3 új műsorának szereplője őszintén beszélt a Lokálnak a gazdag feleségek életéről.Szeptember 25-én indul a VIASAT3 új műsora, a Feleségek luxuskivitelben, amely sokaknál ki fogja verni a biztosítékot. A gazdag feleségek – Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien – ugyanis bepillantást engednek nem mindennapi életükbe. Köllő Babett színésznő férje, András ingatlanfejlesztő. Neki köszönhetően ismerte meg a luxuséletet, és bár kezdetben András nem örült annak, hogy a felesége egy ilyen műsorban fog szerepelni, végül beadta a derekát, ahogy Babett nagyobb vásárlásainál is szokta.
– Azt gondolom, hogy a pénz csak egy eszköz – kezdte a Lokálnak Babett.

– Persze jó néha megvenni egy szép ruhát, de alapvetően inkább megnyugtató, ha van pénzed. Kisvárosban, Bonyhádon nőttem fel, egy átlagos család gyerekeként. A férjem által ismertem meg igazán a luxust. 12 éve szerettünk egymásba, és természetesen jólesik, hogy a tenyerén hordoz. Kezdetben a legmegdöbbentőbb ebben az életben az volt, hogy szinte bármit megvehetek, nincs limit. Persze próbálok mindig két lábbal a földön állni és nem túlzásokba esni, de kinek mi a túlzás. Előfordult, hogy a férjem öt bundát vett nekem, mert nem bírtam választani a szépségek közül. Nem titkolom, hogy nagyon szeretem a bundákat, ahogy az sem, hogy botoxoltatni járok. Nem szeretem az álszenteskedést, és ha már belementem, hogy szerepelni fogok ebben a műsorban, akkor nem fogok hazudni. Azt is elismerem, hogy nem viselem jól a kritikát, ezért elhatároztam, nem fogom olvasni a kommenteket. Biztos lesz, aki az első két adás után azt gondolja, hogy „Jézusom, ezek milyen nők!”, de a csillogáson túl minket is megismernek. Nekünk is vannak problémáink és drámáink – mondta a 39 éves színésznő, akit arról is kérdeztünk, hogy mennyit költ luxusra egy hónapban.


– A férjem szerint túl sokat. De igazából megsaccolni is nehezen tudom. De a legnagyobb ajándéknak, amit a férjemtől valaha kaptam, a hétéves kislányunkat, Milát tartom – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, hogy szerinte mi a legnagyobb tévhit a gazdag feleségekkel kapcsolatban.

– Az, hogy semmit nem csinálnak. Én például havonta 20-25 estét lépek fel a színházban, van olyan próbafolyamat, amely reggel tíztől este tízig tart. Nem lógatjuk a lábunkat, és ugyanolyanok vagyunk, mint más nők, csak egy kicsit más problémákkal…


Kapcsolódó Cikkek