EUR: 347,78 Ft
CHF: 327,96 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Balázs Klári: Lehet, hogy van unokánk!

Tagadja, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt kirobbanó formában érzi magát tizenkét kiló mínusszal Balázs Klári, aki a Lokálnak azt is elárulta: a mai napig nincs kapcsolat Korda György lánya, Judit és köztük, pedig talán már nagyszülők lettek.

Bár közös gyermeke nem született Balázs Klárinak és Korda Györgynek, házasságuk előtt az énekest Kiss Kati táncdalénekesnő megajándékozta egy kislánnyal. Korda Judit 14 éves koráig minden hétvégét az édesapjával és Klárikával töltött, aki saját lányaként szerette a kislányt, noha ő maga eldöntötte, nem szeretne édesanya lenni.


– Így döntöttem, és semmit sem csinálnék másképp az életemben. Nem igaz, hogy csak gyerekkel lehet boldognak lenni, hiszen sok nő épp emiatt lesz boldogtalan: jön a baba, akivel a nap 24 órájában törődni kell, és közben észrevétlenül megromlik a házassága. Szerintem be kellene látni, hogy nem minden nő alkalmas a gyereknevelésre, ami egyáltalán nem szégyen! Az viszont már az, ha valaki két lovat akar megülni egyszerre: karrier és család, majd végül a gyerek issza meg a levét és kapja a rossz vagy épp a semmilyen bánásmódot – mondta határozottan Klárika, akit a mai napig érzékenyen érint, ha nevelt lányáról kérdezzük.

– Nem beszélünk erről a témáról, mert egész egyszerűen nem tudunk róla semmit. Judit nem tartja velünk a kapcsolatot. Utoljára réges-régen, sok évvel ezelőtt Torontóban találkoztunk, amikor egyszer odajött az előadásunkra. De a tévhitekkel ellentétben sem nála, kint Kanadában, sem az esküvőjén nem voltunk ott – mondta a Lokálnak elkomorulva az énekesnő. Valószínűleg már van legalább egy gyermeke, de erről sem tudunk semmit – tette hozzá Klárika, akinek a hangján érezhető, hogy mai napig rossz érzés számára, hogy Judit kizárta őket az életéből, és az is, hogy imádott férje, Korda György lányáról lévén szó, Judit gyermekei kicsit az ő unokái is lennének. De jelenleg egy másik probléma aggasztja Klárikát, mégpedig az egészségi állapotáról szóló aggasztó hírek. Augusztusban ugyanis a Duna Tv Balatoni nyár című műsorában vendégeskedett férjével, ahol mindenki legnagyobb megdöbbenésére nádszál vékonyan, rövid, göndör hajjal, paróka nélkül tűnt fel. Természetesen a ledobott tizenkét kiló és a rövid frizura miatt a rajongók azonnal elkezdtek aggódni: vajon súlyos betegséggel küszködhet a 65 éves énekesnő? Klárika azonban igyekszik megnyugtatni a rajongókat.


– A pletykákkal ellentétben, nincs baj a hajammal, gyönyörű egészséges, és velem sincs baj, nem vagyok beteg, nem vagyok rákos! Kezdem azt hinni, hogy valami bűnt követtem el, hogy leadtam a súlyfeleslegem és épp nem húztam parókát. De ha tetszik, ha nem, nagyon jól érzem magam a bőrömben, könnyebben mozgok, fel tudom venni a régi, gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruháimat, és a hajammal sincs semmi gond – nyugtatott meg mindenkit az énekesnő, aki úgy érzi, irigyei állnak a rosszmájú találgatások hátterében, amit azonban már megszokott az évek során, és nem hajlandó rágódni az alaptalan híreszteléseken.

Fotó: Lokál

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek