EUR: 345,50 Ft
CHF: 321,40 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Nagykanizsa

Bombasiker volt a fesztivál

Talán minden eddiginél nagyobb sikert hozott az idei bor- és dödöllefesztivál Nagykanizsán. Az Erzsébet téren és környékén nem volt olyan pillanat, amikor üresjárat lett volna.

Igaz ez a programkínálatra és a látogatók számára vonatkozóan is. Délutánonként Kanizsa és a környék előadói, csoportjai kaptak bemutatkozási lehetőséget, esténként pedig hazai sztárok – a kétszeres Fonogram-díjas rapper Deniztől Bereczki Zoltánon át az LGT-ig – léptek színpadra.

A dödölle minden korosztálynak bejött Fotó: Gergely Szilárd

A főzőversenyre kéttucatnyi csapat nevezett, amelyek hagyományos dödöllét és tájjellegű ételeket készítettek, a téren pedig 13 – többségében zalai – borház kínálta a hegy levét, s aki akart, kézműves portékák közül is válogathatott. A gyerekeket számos népi játék és nyári korcsolyapálya várta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.