EUR: 348,26 Ft
CHF: 326,61 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Szekszárd

Boréttermi kalandok

A Lajvér Borbirtokon őszköszöntő rendezvényként borvacsorát szerveztek. A Szekszárdi borvidék területén, a Lajvér-patak szomszédságában található, 80 fő befogadására alkalmas étterem borválasztékát természetesen a Lajvér saját szőlőültetvényéből készült italsor biztosította.

A rendezvény fényét Wossala Rozina étteremtulajdonos, a Konyhafőnök zsűritagja és korábbi versenyzője emelte, aki többféle menüt készített Sipos Norberttel, az étterem séfjével közösen: a Lajvér borokhoz kitűnően illő nyúltekercset és rozé kacsamellet, majd posírozott körtét szolgáltak fel.

Fotó: www.publica.hu engedélyével

Fotó: www.publica.hu engedélyével

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.