EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Belföld

Botka és Gyurcsány ügyvédje ismét becsapta a diákokat

Czeglédy Csaba ígéretet tett arra, hogy kifizeti az elmaradt fizetéseket, de ez a mai napig nem történt meg – írja az Origo.

A lap azt írja, ingyenes jogsegély keretében vállalta a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ), hogy az előzetes letartóztatásban lévő, milliárdos költségvetési csalással vádolt szocialista politikus, Czeglédy Csaba cége által megkárosított diákok pénzügyi követeléseinek behajtását.


Több millió forint a követelése annak a 120 károsult diáknak, akiknek az érdekét képviseli a DiákÉSZ.

A szövetség által képviselt diákok száma és ezáltal a díjkövetelések összege is folyamatosan nő. Czeglédy ígéretet tett arra, hogy kifizeti a diákok bérét, de ez a mai napig nem történt meg. A szövetség megkeresésére Czeglédy cégétől semmilyen válasz nem érkezett, Czeglédy Csaba nem tartotta be ígéretét és nem fizet a károsultaknak. A DiákÉSZ felszólította Czeglédyt, hogy adjon magyarázatot a hallgatására és tartsa be ígéretét, fizesse ki az általa megkárosított diákokat – ismerteti az Origo.


Mint arról beszámoltunk, kedden a szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága vagyonnyilatkozati eljárást indított a költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabával, az MSZP-DK-Együtt-frakció önkormányzati képviselőjével szemben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek