EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Botka és Gyurcsány ügyvédje ismét becsapta a diákokat

Czeglédy Csaba ígéretet tett arra, hogy kifizeti az elmaradt fizetéseket, de ez a mai napig nem történt meg – írja az Origo.

A lap azt írja, ingyenes jogsegély keretében vállalta a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ), hogy az előzetes letartóztatásban lévő, milliárdos költségvetési csalással vádolt szocialista politikus, Czeglédy Csaba cége által megkárosított diákok pénzügyi követeléseinek behajtását.


Több millió forint a követelése annak a 120 károsult diáknak, akiknek az érdekét képviseli a DiákÉSZ.

A szövetség által képviselt diákok száma és ezáltal a díjkövetelések összege is folyamatosan nő. Czeglédy ígéretet tett arra, hogy kifizeti a diákok bérét, de ez a mai napig nem történt meg. A szövetség megkeresésére Czeglédy cégétől semmilyen válasz nem érkezett, Czeglédy Csaba nem tartotta be ígéretét és nem fizet a károsultaknak. A DiákÉSZ felszólította Czeglédyt, hogy adjon magyarázatot a hallgatására és tartsa be ígéretét, fizesse ki az általa megkárosított diákokat – ismerteti az Origo.


Mint arról beszámoltunk, kedden a szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága vagyonnyilatkozati eljárást indított a költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabával, az MSZP-DK-Együtt-frakció önkormányzati képviselőjével szemben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.