EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Nyíregyháza

Bus Iván: Életem legnagyobb élménye volt a tajpeji verseny!

A Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabdacsapat irányítója élete legemlékezetesebb időszakán van túl, hiszen hazáját képviselve ott lehetett a Tajpejben megrendezett universiadén, amelyről a Lokál Extrának mesélt.

– Mind szakmailag, mind a mindennapokat nézve életem legnagyobb élményén vagyok túl. Hihetetlen, hogy hazámat és Nyíregyházát képviselhettem Tajpejben. Az universiade egy hatalmas megmérettetés, óriási munka folyt a táborban. Három vereséggel és öt győzelemmel fejeztük be a tornát, nagyon sokat tanultunk a meccsek során, játszottunk szerbek, lettek és oroszok ellen is, mind elképesztően erős csapatok voltak – emlékezett vissza a nyíregyházi játékos, akiben az egyik legmélyebb nyomot a helyiek kedvessége, szeretete és rajongása hagyta.


Rajongók hada akart fotózkodni a nyíregyházi kosarassal (Fotó:Bus Iván magángyűjteménye)

– A meccsek után rengeteg képet készítettünk a rajongókkal, mindenki nagyon kedves volt velünk. Úgy kezeltek minket, mintha sztárok lennénk, nagyon jó érzés volt ez a rengeteg pozitív impulzus. Volt két szabadnapunk a csoportküzdelmek alatt, és három nappal tovább maradtunk, így volt időnk kikapcsolódásra is. Gyönyörű és elképesztően modern helyen voltunk – mesélte Bus Iván, akinek nem sok ideje volt a pihenésre, a hazatérése utáni reggel már edzése volt, és azóta a bajnokság is elkezdődött. – Fáradt vagyok, de nagyon jó szájízzel tértem haza, úgy érzem, rengeteg erőt meríthetek az elmúlt nyár élményeiből, és alig várom az elkövetkező meccseket – mondta lelkesen.

Iván a magyar lobogóval Tajpejben (Fotó:Bus Iván magángyűjteménye)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.