EUR: 350,84 Ft
CHF: 331,60 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Érd

Cél: feljutni az NB I-be

Fennállásának tizedik születésnapját ünnepli idén az érdi Delta Röplabda Sportegyesület. A 2007. szeptember 17-én alapított klub a jubileumi eseményt a Vörösmarty Mihály Gimnázium új sportcsarnokában köszöntötte.

A rendezvényen Dömötör László klubelnök kezdte a nosztalgiázást.


Dömötör László klubelnök felidézte az eltelt évtized legérdekesebb eseményeit

Beszédében visszatekintett az elmúlt egy évtized emlékezetes, fontosabb pillanataira, de szót ejtett a jövőről is. Kijelentette, szeretné, ha 2019-re NB I-es női röplabdacsapata lenne Érdnek. A sportvezető köszönetet mondott a támogatók mellett a szakmai stábnak, a szülőknek és mindenkinek, aki valamilyen formában segítette a sportegyesület életét 2007 óta.

A városvezetés képviseletében Simó Károly, Érd alpolgármestere gratulált az egyesület vezetőinek az elmúlt esztendők során végzett eredményes szakmai munkához, egyúttal sok sikert kívánt további terveik megvalósításához.


Csörgi Evelin, a klub legrégebbi játékosa

Ezt követően Pecsuvácz Péter sajtófőnök bemutatta a története első NB II-es felnőttbajnokságára készülő csapat tagjait, akik között ott volt az a Csörgi Evelin is, aki a klub legrégebbi játékosa. Az utánpótlás-korosztályokban magyar bajnoki címmel is büszkélkedő röplabdázó immár kilenc esztendeje tagja a Deltának.

A klub vezetőedzője, Dömötör-Mátrai Beáta elsősorban a Delta utánpótlás-nevelő tevékenységéről beszélt

Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző, korábbi többszörös magyar válogatott röplabdázó egyebek mellett nem kis büszkeséggel hangsúlyozta: a klub játékosainak több mint nyolcvan százaléka saját nevelés. A szakvezető hozzátette, bízik a csapat képességeiben és szerinte tisztességgel helytállnak a most kezdődő, első NB II-es szezonjukban.

A város nevében Simó Károly alpolgármester adományozott hivatalos klubzászlót

A jubileumi ünnepségen megjelent a klub apraja-nagyja
Fotók: Boros Sándor

A rendezvény zárásaként az alpolgármester a város nevében hivatalos klubzászlót adományozott a jubiláló röplabdaklubnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.