EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Extra

Cooky: Úgy néz ki, fiunk lesz!

Az apai örömök elé néző Cooky és 27 évvel fiatalabb kedvese, Debóra már a gyerekszobát tervezik születendő gyermeküknek. A rádiós-műsorvezető azt is elárulta Lokálnak, hogy nagy valószínűséggel kisfiú érkezik, és ragaszkodik hozzá, hogy kedvese mellett legyen a szülőszobában. 

Cooky szerelmének várandóssága a TV2 sikerműsora, a Drágám, add az életed! forgatása alatt derült ki, amikor az egyik játék felvételénél Debóra rosszul lett, és orvost kellett hozzá hívni.


– Először nem akartuk elmondani a műsor szerkesztőinek, mert bár nem vagyunk babonásak, de megbeszéltük, hogy amíg Debóra nincs túl az első három hónapon, nem fogunk róla beszélni. A forgatáson azonban rosszul lett, a terhesség elején szokásos hányinger tört rá. Kijött az orvos, gyógyszert akart neki adni, akkor mondta el, hogy nem szeretné bevenni, mert várandós és nem tudja, hogy ezzel nem ártana-e a babának. Nagyon örültek a műsor szereplői, és akkor döntöttük el, hogy az utolsó adásban elmondjuk mindenkinek az örömhírt. Szerencsére tudtuk folytatni a játékot, Debóra pár perc alatt összeszedte magát. Hihetetlenül erős, látszik a kitartásán és az állóképességén, hogy rendszeresen sportol – osztotta meg lapunkkal Cooky, aki rendkívül pozitív emlékként könyvelte el a játékot.

A táncosnőként dolgozó Debóra azóta már a negyedik hónapban van és szerencsére komplikációktól mentesen várja a babát. A büszke apa azonban addig sem tétlenkedik, hiszen rádiós feladatai mellett már gőzerővel a gyerekszoba megtervezésén dolgozik. Nagy kérdés volt azonban, hogy fiús vagy lányos berendezési tárgyakat vegyenek.


– Huncut kisbaba, három ultrahangon voltunk már és október közepén megyünk a negyedikre, ahol reméljük, hogy végre megmutatja magát rendesen. Az orvosok azt mondták, hogy ne vegyük száz százalékra, de úgy néz ki, fiunk lesz. A gyerekszobát lassan elkezdjük megtervezni, egy-két dolgot már megvettünk, például a gyerekülést és a babakocsit. Hamarosan megvásároljuk a legfontosabb berendezési tárgyakat is a szobába, pelenkázót, kiságyat és kádat. Egy dologhoz azonban ragaszkodom: mindenféleképpen apás szülésre készülünk, mert szeretnék ott lenni életünk legfontosabb pillanatánál – osztotta meg lapunkkal vágyait a a Rádió1 műsorvezetője.

A gyermekáldás öröme mellett komoly témák is szóba kerültek köztük, ugyanis mindketten tisztában vannak a 27 év korkülönbség előnyeivel és hátrányaival, amiről tabuk nélkül tudnak beszélgetni.

– Debórával az első perctől kezdve terveztük a babát, abszolút egy hullámhosszon vagyunk, mivel 20 éves kora ellenére rendkívül határozott és céltudatos. Sokszor szóba jött köztünk a korkülönbség, ezzel tisztában vagyunk, illetve azzal is, hogy előfordulhat, hogy én halok meg hamarabb, függetlenül attól, hogy nem érzem sem fizikailag, sem szellemileg 47 évesnek magam. Nem foglalkozunk ezzel naponta, ahogy a rosszindulatú emberekkel sem, akik ezen csámcsognak. Szerintem ha egy pár vagy egy család 20-30 évig boldogságban és harmóniában tud élni, annál nagyobb ajándékra nincs is szükségük az életben. Az érzéseinket nem a korunk határozza meg, szoktam is mondani hogy a szerelemben nincs matematika.

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.