EUR: 343,33 Ft
CHF: 315,58 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Miskolc

Dobogón végeztek az Északerdő csapatai

Soponyán, a nemzetközi vadgasztronómiai fesztivál társrendezvényeként tartották meg a XVI. STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat döntőjét.

A múlt heti versenyen az ország legjobb 36 csapata vett részt, amelyek regionálisan kvalifikálták magukat a döntőbe. A négytagú gárdák két fordulóban mérték össze tudásukat kombinált darabolás, gallyazás, hossztolás, hasítás, sarangolás és szerelés versenyszámban.


Második helyen végeztek az Északerdő favágói – fotó: Lokál

A győzelmet végül a Dalerd Zrt. Nagy István csapata szerezte meg. Mindössze két ponttal gyűjtött kevesebbet és lett második az Északerdő Zrt. – Máté Viktor, Lengyel Lajos, Kiss Attila, Pankotai Zoltán összeállítású – I. csapata. A miskolci központú erdőgazdaság és az Encsi Tűzoltóság közös csapata – Kmetz Szabolcs, Jaczenkó Krisztián, Lukács Zsolt, Hudák Péter összeállításban – a harmadik helyen végzett szintén szoros eredménnyel, mindössze öt pont különbséggel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.