EUR: 347,07 Ft
CHF: 325,19 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Döntöttek! Demcsák otthagyta az ATV-t

Mint arról korábban beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa az ATV-n egy különösen szürreális interjúba bonyolódott Szanyi Tibor MSZP-s politikussal.

A műsorvezetőnő botrányos pénteki interjúja után kedden hiába várták az ATV székházában elbeszélgetésre, Demcsák nem ment el a meghallgatására. Csütörtökön azonban mégis sikerült egy asztalhoz ülnie a csatorna vezérigazgatójával, hogy átbeszéljék a pénteki botrányos interjú okait. Részletek nem tudni, azonban a műsorvezető közösségi oldalán azt írta, hogy közös megegyezéssel távozik a csatornától.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.