EUR: 349,38 Ft
CHF: 329,66 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Eger

Dr. Lőrincz György borász lett megyénk nagykövete

Idén a Székelyföld Gyöngyszemei rendezvény adott otthont a Heves Megye Nagykövete díj átadójának. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője javaslatára dr. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet igazgatója és borásza részesült az elismerésben.

Lőrincz György borász egész munkássága, pályafutása során sokat tett az egri borok jó hírnevéért, valamint az Egri borvidék megújításáért. A megye nagyköveteként még messzebbre viheti Eger és Heves megye jó hírét!


A borász hittel vallja: Isten hívta el a bortermelésre. A korábbi első osztályú vízipólós Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok vezetője ma már a szőlőben és a pincében szolgálja Istent, olvassa Isten Igéjét, sőt, teológiát is végzett. Azon kevesek közé tartozik, akit mindenki kedvel. Borait a fogyasztók és a szakma egyaránt magasra értékeli.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.