2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb X.kerület

Edzőnek állt a Honvéd kapusa

A Honvéd fiatal kapusait edzi a világbajnok vízilabdakapus, Decker Attila, aki természetesen ezzel korántsem fejezte be aktív sportolói karrierjét.

− Elég sokat eltűrök, úgyhogy nem leszek szigorú edző. De nem is ez a lényeg, hanem hogy élvezzék a gyerekek, amit csinálnak − mesélte a DIGI Sport híradójának a harmincéves Decker Ádám, aki Merész András korábbi női szövetségi kapitánnyal együtt foglalkozik a Honvéd fiataljaival. − Nagyon örülök, hogy felkértek, nem nagyképűségből mondom, de azt gondolom, hogy a gyerekek sokat fognak tanulni tőlem. Megpróbálom őket megtanítani azokra az alapokra, amelyek ahhoz szükségesek, hogy stabil kapus lehessen bármelyikükből.

Decker Attila mutatja, hogy is kell ezt
MTI Fotó: Czagány Balázs

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.