2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Veszprém

Elkezdődött az érseki palota felújítása

A napokban elkerítették, felállványozták az érseki palotát. Az Érseki Hivatal tájékoztatása szerint a munkálatok a tervek szerint a jövő év elején, legkésőbb az esztendő közepéig befejeződnek.

Ebben az időszakban történik meg a teljes tetőcsere és a homlokzat teljes felújítása a bruttó egymilliárd forintos költségvetésből, túlnyomó részben közvetlen kormányzati forrásból. A felújítás ideje alatt az épületben működő érseki könyvtár és levéltár továbbra is látogatható, a kiállítás és maga a palota azonban a munkálatok idejére bezárt.

Felállványozták az érseki palotát (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.