EUR: 344,42 Ft
CHF: 318,05 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb XVIII.kerület

Ellepték a sportágak a Bókay-kertet

Ötvennél is több sportág települt ki múlt szombaton a Bókay-kertbe, hogy ízelítőt kapjanak a kilátogatók, milyen sportolási lehetőségek kínálkoznak a közelben.

Az immáron hetedik alkalommal megrendezett Sportízelítő étlapjának összeállításához az önkormányzat sportreferensei most is bejárták a kerületet, hogy minél bőségesebb és színesebb legyen a kínálat, amelyből válogathatott az, aki kedvet kapott a mozgáshoz, de még nem tudja, mi legyen az pontosan.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.