2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

A vasárnapi Sztárban sztár adását a Lokál percről percre közveítette, betekintést engedve a kulisszák mögé. Stohl Andrásról kiderült, hogy nem csak a szíve szőrös, Berkes Olivér mindenkit levett a lábáról és Claudia pedig örökbe fogadná Kollányi Zsuzsit Justin Bieberként. Az adás után Csézy távozott a showból, de jövő héten ismét Sztárban sztár a TV2-n!

21:50 – Viszlát!


21:47 – Cséziynek állva tapsoltak versenytársai

Fotó: Lokál

21:45 – Aki kiesik….
Csézy és Singh Viki közül Singh Viki folytathatja a versenyt, Csézynek kell búcsúzni.


21:44 – Már csak ketten állnak a színpadon
Csézy és Singh Viki között dől el, hogy ki megy ma haza a Sztárban sztárból

21:43 – Cserpes Laurának nem kell tovább izgulni

21:42 – Kollányi Zsuzsi, Ekanem Bálint is továbbjutott
Közben Tilla teljesen belekeveredett hány fiú és hány lány van a színpadon

21:41 – Pápai Joci, Janicsák Veca, Horváth Tamás, Király Viktor is tovább jutott

21:40 – Berkes Olivér továbbjutott, Oláh Gergő is

21:39 – Lezárták a szavazást

Fotó: lokál

21:37 – Utolsó perc

21:34 – A zsűri értékelt
Claudia tovább juttatná Kollányi Zsuzsit és Janicák Vecát.
Stohl András: Amikor jó egy produkció, könnyebb értékelni, kiemelte Cserpes Laurát és Janicsák Vecát, valamint Berkes Olivért.
Majka ugyanúgy vélekedik mint zsűritárai, szerinte hozta mindenki a színvonalat. Szintén kiemelte, hogy Vecának és Laurának helye van a versenyben. Király Viktornak azt tanácsolta, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy olyan nótákat kapjon, amiben énekelni kell.

21:39 – A versenyzőket Tilla visszahívja a színpadra

21:29 – Indul a második körös szavazás
Szavazzatok a kedvencekre

21:28 – Berkes Olivér vezet – sereghajtók: Ekanem Bálint és Csézy

21:20 – Reklám alatt Joci sminket kapott

Joci szettje hatalmas sikert aratott, többen szelfiztek vele és a sminkjét is felfrissítették. Hamarosan kiderül ki búcsúzik a mai adás után

Fotó: Lokál

21:16 – Joci ismét gratulált Olivérnek
Amíg a nézők a produkciókat visszanézték, addig a zsűri és a versenyzők is váltottak néhány szót…

Fotó: Lokál

21:09 – Olivérről a zsűri

Olivér hatalmas tapsot kapott.
Joci: Ilyen ruhában nehéz megszólalni ezzel a dallal kapocslatban. Idehoztad a lelkemet, köszönöm, hogy ezt láthattam.
Claudia: Az ember szótlan, mint a nap, olyan tehetséges vagy. Nehéz Joci életét visszaadni, fantasztikus volt.
Majka: Jobban kannázol és jobban áll rajtad a ruha, mint az eredeti előadón. A rapp rész talán kicsit teátrálisra sikerült, de a hatás amit el akartál érni, sikerült.
Stohl: Lenyűgöző volt. Amikor a kendő a sérült lábadra esett… fantasztikus volt.
A zsűrinek tátva maradt a szája, összesen 40 pontot adtak Olivérnek, aki az egyetlen volt ma ekkora pontszámmal.

21:07 – Berkes Olivér – Origo
Míg Olivér énekelt, Majka végigtolta vele a rapp szövegét, majd ránézett Jocira és elismerően bólintott

Fotó: Lokál

21:05 – Berkes Olivér Pápai Joci bőrében

“Nem Joci idióta változatát, hanem azt a szép komolyat kell hoznod” – mondta Tilla múlt héten, mikor kihirdette, hogy Olivér kinek a bőrébe bújik. Berkes Olivérnek röviddel a Sztárban sztár kezdete előtt elszakadt a bokaszalagja. Mivel korábban minden vágya az volt, hogy szerepelhessen a műsorban nem panaszkodott, szorgalmasan próbált. Túlterhelte a bokáját, amit aztán be kellett gipszelni, ami miatt tolószékben kellett fellépjen a műsorban. A minap szerencsére járógipszet kapott, így végre felállhat a kerekes székből. Olivért egyébként táncosnő szerelme, Kitti támogatja, akivel az összeköltözést fontolgatják.

Az eredeti dal előadójáról: Pápai Joci néhány nappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját. Joci már négy évesen elkezdett dalokat írni, bátyja hatására. A nagyközönség előtt először 2005-ben mutatkozott be a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában. A tehetségkutató után önálló nagylemezzel jött ki, de a legnagyobb sikert a 2015-ben megjelent, Majkával közös dala a “Mikor a test örexik című” aratta. 2017-ben megnyerte A Dal című versenyt Origo című dalával, amivel aztán ő képviselhette Magyarországot Kijevben, az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol az előkelő 8. helyet szerezte meg.

21:00 – Zsűri Viktorról – Megtermékenyítetted a színpadot

Stohl arról próbált meggyőzni mindenkit, hogy Viktor jobb mint Vanilla Ice.
Claudia: Milyen jó az angolod! Köszönjük, hogy megtermékenyítetted a színpadot!
Majka kifogásolta a “rapp ízét.”
Majka: A hajad amúgy is ilyen, reggelente így kelsz fel.
Összesen 36 pontot kapott Viktor a zsűritől.

20:57 – Király Viktor – Ice Ice Baby

Fotó: Lokál

20:55 – Király Viktor Vanilla Ice bőrében 

Viktor már a hét közepétől azon görcsölt, hogyan oldja majd meg az eredeti előadó táncmozdulatainak utánzását. – Vanilla Ice tökéletes táncos volt, jobb táncos mint rapper. Én se rapper nem vagyok, se táncos. Jártam tinikoromban hip-hop-ra, de azt mondták néhány mozdulat után, hogy hát, ez “aranyos” – nevetett az énekes. Mikor Viktor meglátta, hogy a koreográfus milyen mozdulatokat készül neki betanítani pánikba esett és azt mondta: “ezt még otthon az ágyban sem tudom csinálni”. Viktor egyébként most épp szingli, nemrég mesélt a Lokálnak őrült rajongóiról, és arról, hogy most inkább a munkára és a showműsorra koncentrál, a magánéletben úgyis betoppan a nagy Ő, ha jönnie kell. Király Viktort egyébként a negyedik Megasztár-sorozat győzteseként, a 2008-as „Év Hangjaként” ünnepelte az ország. 2015-ben az Amerikai The Voice című műsorban egészen az élő showig menetelt.

Vanilla Ice amerikai rapper, akinek leghíresebb dala az “Ice Ice Baby”. Ice az apját soha nem ismerte, anyja korán elvált tőle, amikor Vanilla még csak négyéves volt. Már kis korában érdeklődött a rapzene iránt, minden vágya volt, hogy ezzel foglalkozhasson. Zenei karrierje előtt break-táncosként működött. Igazi sikereit a 90-es években érte el, amikor albumai mellett az “Ice Ice Baby” száma is megjelent. A kilencvenes években a kábítószerekre is rászokott, többször járt elvonón. 2012-ben az Apa ég! című filmben önmagát alakította, de más filmmekben is kapott szerepet, ráadásul több tévésorozatban is megjelent. Saját készítésű műsora is volt, a The Vanilla Ice Project, melyben házak felújításával foglalkoztak.

20:50 – A reklámszünet arra is jó, hogy Kylie Pápai Joci Minogue autogramot osszon
Joci közben megszabadult a magassarkútól is…

Fotó: Lokál

20:41 – Zsűri Vikiről

Emilio szerint szuper volt!
Claudia: Spongyabobra hasonlítasz. Egészen elképesztő, ahogy az utánozhatatlant utánoztad!
Stohl imádta, szerinte Viki meghajlította amit meg lehet (hangban).
Majka: A poptörténet egyik legjobb dala.
A zsűritől összesen 39 pontot kapott.

20:39 – Singh Viki – Ne nézz vissza rám

Emilio a többi énekes között szorított Vikinek

Fotó: Lokál

20:36 – Singh Viki, Emilió bőrében

Tilla Vikinek múlt héten: “Nagy adag töltött paprikát dobjál be, hogy hasban elkezd utol érni! Egyél sokat a héten!”
Singh Viki a Rising Star versenyzőjeként bejutott a legjobb tizenkét énekes közé. A műsor előtt Király Viktor vokalistájaként énekelt.  Viki szerencsére nem zárkózik el teljesen a nyilvánosság elől. Nemrég elárulta, hogy társkeresőn ismerte meg szerelmét, Tomit, aki az első volt, akit édesapjának is bemutatott. Mint mondta édesapja abban bízik, hogy egyszer sikerül őt hozzáadni egy indiai férfihoz, ami Viki számára akkora nyomás volt, hogy eddig még senkit, nem mert apukájának bemutatni. Tamással a Tinderen ismerkedtek meg, ráadásul már a házasság és a családalapítás is szóba jött közöttük, egyelőre azonban még csak élik a boldog szerelmesek mindennapjait.

Emilio a TV2 Nagy Duett című műsorában is szerepelt már Ábel Anita partnereként. Emilio 13 éves korában kezdett el érdeklődni a zene iránt, nővére ugyanis beleszeretett egy dobosba. Ő pedig sok időt töltött a párra és egyre jobban kezdte érdekelni a hangszer. Kis idővel később szülei meglepték egy dobfelszereléssel, néhány hónap múlva pedig már saját zenekarával koncertezett. 2003-ban megjelent első albuma, Nagyon nagy világ címmel, ami hatalmas siker volt a stílus kedvelői között. Innen pályája felfelé ívelt. Bangó Margit imádott unokáját, Tinát vette feleségül, akivel az Édes élet című műsorban is rendszeresen szerepelnek.

20:35 – Zsűri Jociról
A közönség még vagy fél percig tombolt, a zsűri imádta a vonatozást.
Papp Szabi: Tökéletesen levetted a buta fiatal hanyagságot, lágyan, ahogy az énekesnő csinálta.
Claudia: Jövőre ezt vidd az Eurovízióra, hagyd az autentikusat. Cséziy szép férfi volt, te rohadt ronda nő volt.
Joci szerint Majka ráharapott a külsejére.
Majka: Vörös a fogad a rúzstól, a jövőre elmegyünk ügyvédhez a szerződésed miatt, ha gondolod idő előtt szabadulhass.
Stohl: Imádtam a boldogságodat, hogy ennek vége.
Majka: Joci színvak, tudod, hogy Piroskának vagy öltöztetve?
Joci: Nem mindegy?
Mjka: Inkább egy ausztrál kengurura hasonlítottál, mint Kyliera.
A zsűritől összesen 38 pontot kapott.

20:27 – Joci pánikolt Kylietól

A felmondásomat fontolgattam – mondta kisfilméjen…
Mi imádtuk, a nézők tombolnak és fuldokolnak a nevetéstől itt a stúdióban!

Fotó: Lokál

20:26 – Pápai Joci Kylie Minogue bőrében

Pápai Joci mindennapjait és a Sztárban sztár-ban való részvételét is nehezítik fóbiái. A stáb gipszmintát sem tudott venni Jocitól, mert az énekes fél a bezártságtól. Saját bevallása szerint egyszerűbb lenne azt felsorolni, hogy mitől nem fél. – Gyerekként a bezártságtól talán még nem féltem ennyire, de a tériszony például már akkor is jelen volt az életemben. Régóta jelen vannak és nehezítik a mindennapjaim. A lift például halálos terep számomra, a szolárium is nagyobb kihívást jelentett, és például CT-re sem tudnának betolni. Könnyebb lenne azt felsorolni, amitől nem félek. Konkrétan mindentől rettegek, de a kígyóktól és az állatoktól úgy általában különösen – mondta korábban Joci.

Az eredeti előadóról: Kylie Minogue ausztrál énekesnő, akit gyakran a Pop hercegnője becenévvel illetnek és 2015-ig több mint 80 millió lemezt adott el világszerte. A „Come into My World” című daláért Grammy-díjat kapott. Kylie Minogue magánélete elég zűrös. Imádja a fiatal modelleket, táncosokat és volt már olyan férfi is az életében, aki csak a pénzére és hírnevére hajtott. A legutolsó információk szerint azonban az sem kizárt, hogy igazi hercegnő legyen, mert II. Erzsébet, brit királynő fiával, András herceggel randizott. Mivel azóta mással nem látták, így nem kizárt, hogy valóban beházasodik majd a királyi családba. András herceg egyébként azon kevesek közé tartozik, aki korban is összeillik az énekesnővel. Korábban egyébként András herceg már kétszer is szex botrányba keveredett. Egyszer 2011-ben, majd 2015-ben amikor egy – a több mint tíz évvel ezelőtti eset idején még fiatalkorú – lány azt állította, hogy a herceg szex rabszolgája volt. A palota természetesen cáfolt, és azóta is mély csend van a botrány körül. Úgy tűnik Kylie már tudja a teljes igazságot. 😉

20:23 – Horváth Tamás ellenőrizte Bálint műmellét

Mire jó a reklámszünet?! Tapizásra!

Fotó: Lokál

20:19 – A reklámszünetben sminkelnek
Amíg a nézők ismét reklámot sasolnak, addig a sminkesek helyre rántják Ekanem Bálint női sminkjét. Mindeközben pedig Kollányi Zsuzsi alias Justin Biber interjút ad Jabin Petinek…

Fotó: Lokál

20:14 – Csézyről a zsűri

Majka: Te vagy a fiatal Papp Feri az Irigy Hónaljmirigyből.
Claudia: Elvisnek olyan kisugárzása volt, amit szintén nehéz megvalósítani.
Claudia szerint Csézy kicsit erőszakosan hozta Elvis hangszínét, plusz problémaként azt említette, hogy Csézy keveset csajozott. 😉
Majka közben elárulta, hogy Tilla nagy Elvis és “halott indián” rajongó.
Papp Szabi nagyon-nagyon-nagyon kereste a szavakat… végül nem igazán tudott kritikát megfogalmazni Csézyvel kapcsolatban.
A zsűri összesen 33 pontot adott.

20:10 – Csézy – It’s now or never

Fotó: Lokál

20:08 – Csézy Elvis bőrében

Czézy Mezőkövesden nőtt fel, édesanyja énektanár. Itt járt általános iskolába, majd Miskolcon szerzett diplomát énekművészként és kamaraművészként 2006-ban. Csézy túl van élete nagy tragédiáján, első szerelme ugyanis anyagi problémáik miatt mély depresszióba esett és 2011-ben önkezével vetett véget életének. Erről az énekesnő maga mesélt a TV2 Napló című műsorában. Néhány évvel később azonban Csézyre ismét rátalált a szerelem, hozzáment tizennyolc évvel idősebb kedveséhez, Lászlóhoz. A szertartás és az énekesnő ruhája is csodálatos volt, mint akkor elmondta, még életében nem izgult annyira és nem is volt még annyira boldog, mint a nagy napon.
Czézy Elvist alakítja a mai Sztárban sztár adásában, és mint azt előzőleg elmondta, a Király ösztönös mozdulatit, többek között szemöldök és szájmozdulatait volt a legnehezebb elsajátítani.

Elvis Presley a Mississippi állambeli Tupelóban látta meg a napvilágot, ikertestvére, Jessie Garon azonban halva született. Elvis tizenegy éves korában kapta első gitárját, melyen hamarosan megtanult játszani. Tinédzserkorában kezdte el hordani jellegzetes hajviseletét, amiért kezdetben az iskolában kinevették, olykor meg is verték. Zenét sohasem tanult, az iskolai órákon kívül és énektanárhoz sem járt sohasem. Karrierje 1954-ben kezdődött, amikor a Sun Recordsal dolgozott. Ő volt a rockabilly egyik legelső énekese, mely a gyors tempójú country, és a rhythm and blues keveréke.  1958-ban katonai szolgálatot teljesített és emiatt átmenetileg felhagyott a zenei karrierrel. Elvist imádták a nők, miután befutott, rajongók milliói zsongták körül, volt, aki a szüzességét, volt, aki az életét is a Királyért adta volna. Az énekesnek rengeteg szeretője volt, felesége azonban csak egy, Priscilla Presley akitől egy lánya, Lisa Marie Presley született. Elvis 42 évesen szívrohamban halt meg, halálát számtalan rajongó azóta is tagadja, melyre rengeteg összeesküvés elméletet dolgoztak ki, többek között, hogy a CIA adott az énekesnek új személyazonosságot. Lányától egyébként idén februárban megvonták gyermekei – Elvis unokáinak – a felügyeletét, mert Lisa férjénél gyermekpornót találtak. Később kiderült, hogy Priscillához helyezték a kicsiket, de az ügy azóta is folyamatban van és már Lisa is találkozhat velük.

20:05 – Zsűri Bálintról

Majka szerint a hangi hiányosságokat Bálint a színpadi jelenlétével pótolja. Majd hozzátette, hogy ne aggódjon, nem Biebert, inkább őt fogja hazavinni.
Papp Szabi szerint “túl volt táncolva” a produkció, hozzátette, hogy Bálint nagyon csinos.
Stohl: Maradjunk annyiban, jobb volt, mint a Hofi. Jól nézel ki!
Tilla: Stohl megkívánt!
Stohl: Hát az azért nem olyan nagy dolog!

Bálint összesen: 33 pontot kapott.

20:00 – Ekanem Bálint – Moving on Up

Bálintot a nővére is elkísérte.

19:58 – Ekanem Bálint, Heather Small bőrében

Ekanem Bálint Emota az egyik tehetségkutatóban tűnt fel, ahonnan idő előtt kiesett. Kétszer próbálkozott, mindkétszer épp az élő show előtt búcsúzott a műsorból. Ma már a Madách Színház, az Erkel Színház és Puskás Peti és a The Biebers formációnak oszlopos tagja, a Sztárban sztár nézői is imádják. A műsor első adásában Bánk bánként remekelt, kitörő sikere volt, lgutóbb azonabn Hofi Géza – Lazítani című slágerét adta elő, akkor több negatív kritikát kapott. Ma nagyon szorítunk neki!

Az eredeti előadóról: Heather Small a nyugat-londoni Ladbroke Grove-ban nevelkedett. Már gyermekkorában is érdekelte a zene. 1987 januárjában ő és még két ismerőse, Martin Colyer és Mark Pringle megalapították a Hot House nevű együttest. Első daluk, rögtön a brit slágerlisták élén végzett. Később szólókarrierbe kezdett. 1997-ben a Perfect Day című dala annyira sikeres lett, hogy első lett a toplistákon, ráadásul versengett A Szállító című film betétdaláért is.

19:54 – Zsuzsinak a zsűri

Majka imádta a produkciót.
Papp Szabi: Azért Sorry a dal címe, mert Biber nem ment el a forgatásra – mondta. Majd autogramot is kért.
Majka: Nem volt Stohl a kisfilmben, pedig ittas vezetés, drogbotrány is volt itt…
Liptai Claudia örökbe fogadná Zsuzsit, Stohl megállapította, hogy Biber folyamatosan Xanaxon élhet, mert sosem mosolyog, ezt pedig Zsuzsi is jól levette.
Zsuzsi összesen 39 pontot kapott a zsűritől.

19:52 – Kollányi Zsuzsi – Sorry 

Fotó: Lokál

19:50 – Kollányi Zsuzsi, Justin Bieber bőrében

Kollányi Zsuzsi Majka oldalán aratott igen nagy sikert, mikor közös daluk az „Eléglesz” a sikerlisták élén zárt. Karrierje azóta egyre stabilabb, ami Zsuzsi szerint szerelmének is köszönhető. Az énekesnő korábban elmondta, mindenben kikéri a párja véleményét, ő pedig, bár néha kritikusan, de mindig őszinte választ ad. – Bár nem számít ez hosszú időnek, de annyit tanulok ebből a kapcsolatból, mint sok esetben 5-6 év alatt – mondta korábban Zsuzsi, akit párja, amikor csak teheti, elkísér az élő showk-ra. Zsuzsi aggódik mai produkciója miatt, mert bár a mindennapokban és a munkában is sok férfi veszi őt körül, mozgásában mindig nőies marad. Most azonban Justin Bieber gizdáskodását kell, visszaadja a színpadon. A fiatal énekesnek pedig igen laza stílusa van. – Gorillának érzem magam így – mondta nevetve a próbák során Zsuzsi, miközben koreográfusa a Bieber mozdulatra tanította.

Justin Bieber mindössze 23 éves és már Grammy-díjas kanadai pop- és R&B-énekes. Zenei előképzettsége sosem volt, önállóan megtanult zongorázni, dobolni, gitározni, és trombitálni. 2007 elején, 12 éves korában második helyezést ért el egy stratfordi énekversenyen, amit édesanyja feltöltött a YouTibra, hogy családjának büszkélkedhessen fia eredményével. Később még több dalt tettek fel, majd Biebert egy ilyen videó láttán, Scooter Braun kereste fel. A férfi később a menedzsere lett.  2009-ben megjelent Bieber debütáló, One Time című kislemeze, amely tíz országban került a slágerlisták legjobb 30 száma közé. Ezután karrierje megállíthatatlanul ívelt felfele. Tehetsége elvitathatatlan, nem úgy a botrányai. Biber alkohol és drogproblémákkal is közd, néhány évvel ezelőtt egy lány azzal állt elé, terhes tőle, amit ő azóta is tagad. Biber szinte minden egyes pillanatáról beszámol a sajtó. Korábban pucér képeket is posztolt magáról, férfi alsónemű reklámban is szerepelt, ahol kikérte magának a pletykát, miszerint hatalmas balhét csapott abból, hogy férfiasságát nem photoshopolták nagyobbra. (Egyes pletyók szerint pedig zoknit tömött a gatyájába, de a teljes igazságot, csak ő tudja). Balhéi mindig hatalmas port kavarnak, volt már, hogy verekedett, ittasan vezetett, olykor kijelenti, hogy megváltozik, de eddig ez sem jött össze. Sokan úgy gondolták, hogy Selena Gomezzel való kapcsolata miatt tényleg visszavesz csélcsap életmódjából, de végül ezt sem sikerült teljesíteni. A legutóbbi infók szerint egyébként Selena még azt sem mondta el neki, hogy veseátültetésre szorul, mert annyira nem bízott benne. Így mindent összevetve a magánéletében elég kiszámíthatatlan és extém Bieber, de a zenéjét 2016-ban például Grammy-díjjal jutalmazták.

19:48 – A reklámszünetben

Míg a nézők a dezodorreklámot nézik, addig Horváth Tomi épp interjút ad a színpadon Jabin Petinek

Fotó: Lokál

19:38 – Zsűri Laurának

Majka és Papp Szabi szerint is most  volt Laura a legjobb a műsorban. Liptai Claudia megdicsérte a tánckart.
Claudia: Lehet, hogy stílust tévesztettél, ez benned van, csak mélyen elnyomtad.
Stohl András több dögöt, több csajt szeretett volna. Mint mondja, Fatima akkor is erotikus, ha csak mosolyog. Laurának a zsűri összesen 38 pontot adott.

Mindeközben Claudia: “Stohlnak nem csak a szíve szőrös…”

19:35 – Cserpes Laurát párja, Gyurta Dani is elkísérte.

Dani állítólag a színfalak mögött izgul Lauráért

19:34 – Cerpes Laura – Nem baj

Fotó: Lokál

19:31 – Cserpes Laura, Fatima bőrében

Csepes Laura 1988-ban született Debrecenben, gyerekkorát Kapuváron töltötte. Szülei annak a tejgyárnak a tulajdonosai, akiknek termékeit emberek milliói vásárolják naponta. Először a Megasztárban tűnt fel, de leginkább A Dal című műsorban ismerhette meg a közönség 2013-ban, ahová az Élj pont úgy! című dalával nevezett és a döntőig jutott el. 2010-ben hozzáment a szintén a Megasztárban feltűnt Fekete Dávidhoz, akitől két évvel később elvált. Jelenleg Gyurta Dani olimpiai bajnok úszó a kedvese, akiről egy dalt is írt, ami legújabb lemezén hallható. A Borsnak azt mondta Laura, hogy szerelmük szinte sorsszerű volt, ez az érzés ihlette egyik dalát is. Laurát a szerelme mellett édesapja támogatja, aki a közönség soraiban is minden alkalommal helyet foglal.

Fatima 1997-ben, alig 16 évesen robbant be a köztudatba zenekarával, a Fekete Vonattal. Az együttes feloszlása után Londonba költözött, majd 2012-ben visszatért hazánkba, ahol a Voice című tehetségkutatóban láthattuk visszatérni. 2013-ban piacra dobta önmagáról elnevezett albumát. Fatima magánéletéről is beszélt már a nyilvánosságnak. A FEM3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban korábban elmesélte, hogy szülei válása után édesapja elengedte a kezét, és ezt nehezen tudta feldolgozni. “Magyarországon születtem, de pici koromban kiköltöztünk Egyiptomba, ahonnan édesapám származik. később innen Olaszországba költöztünk, majd Magyarországra. Amikor a szüleim elváltak, anyuval maradtam. Ha fiúnak születtem volna, apukám soha nem engedett volna el. Az ottani kultúra a fiúknak kedvez, ezt egyébként éreztem is apukámon. Máig hiányzik a családnak az a része, tudom, hogy születtek később testvéreim is, tudunk egymásról, de még sosem találkoztunk” – vallott a szétszakadt családról Fatima. Az énekesnő azonban nem adta fel, új életet kezdett, régi külsejének is búcsút mondott, és néhány évvel ezelőtt gyomorgyűrű segítségével közel 100 kilótól szabadult meg és ma már bomba formában van.

19:29 – Zsűri Gergőnek

Liptai Claudia: Az asztrológusok tegnapra jósolták a világ végét, tévedtek egy napot! Pokolian nézel ki – mondta nevetve.
Majka: Így néznék ki most, ha nem jutok be a Való Világba. De a Hajdu B.-nek is ez lenne a vége, ha nem jön be a sportkommentátori karrier.
Stohl András vadászfesztiválra hívta Gergőt.
Majka a kolbász reményében 9 pontot adott, összesen 38 ponot zsebelt be Gergő.

19:26 – Oláh Gergő – Bocsássa meg nekem a világ

Fotó: Lokál

19:23 – Oláh Gergő, Kadott Karcsi bőrében

Oláh Gergőt egy nyertes tehetségkutató után zárta szívébe az ország. Az akkor még közmunkásként dolgozó Gergő, ma már Roma Soul nevű zenekarával járja az országot. Gergő és felesége több mint tíz éve vannak együtt, három gyönyörű csemete büszke édesapja a zenész. Legutóbb a Nagy Duettben is színpadra lépett a TV2-n, akkor Zimány Linda partnere volt.

Kadlott Karcsit kirabolták néhány éve

Kadlott Karcsit sokan a magyar mulatós zene atyjának tartják. Néhány évvel ezelőtt Karcsi azzal került be a hírekbe, hogy az éneklés karrierje mellett a feleségének segít: együtt hordják ki a reklámújságokat egy Szolnok melletti kis faluban. Több mint negyven éve hordott és ikonikussá vált nyakláncét pedig épp egy ilyen alkalommal, ellopták tőle. Mint azt Karcsi a Borsnak akkor elpanaszolta, egy ház kocsibejárójánál állt éppen, mikor néhány férfi ágyneműt akartak rásózni, néhány pillanat múlva azonban már a nyakában lógó lánc átadására kényszerítették. Az aranyláncon egy kereszt is lógott, ezt azonban visszaadták. Karcsi lemondott arról, hogy valaha is visszakapja láncát. Gergő Karcsit formálja meg a színpadon. Korábban azt mondta, hogy a Bocsássa meg nekem a világ című dalt Gergő és édesapja már többször előadták.

19:19- Zsűri Tomiról

Papp Szabi elismerte, hogy nagyon nehéz meló volt Tamásnak megtanulni ezt a dalt. – De, benne volt a power! – mondta. Majka szerint a démoni ordítást nem nagyon tudta utánozni Tomi, kicsit civilnek tartotta a produkcióban. Claudia örült, hogy Tamás nem hasonlít Chesterre, tudván, hogy miért volt olyan a lelke, amilyen. (alább írtunk ebből) Stohl András azt tanácsolta Tominak, hogy köszönje meg a szerkesztőknek, hogy ezt a dalt kaphatta, nagyon tetszett neki. A zsűritől 38 pontot kapott, 10-10 pontot adott Stohl és Claudia, a többiek 9-9 ponttal jutalmazták Tomit.

19:16 – Linkin Park – Numb

Fotó: Lokál

19:14 – Horváth Tamás, Chester Bennington bőrében 

Horváth Tamás hatalmas fogyással készítette fel magát a Sztárban sztárra. Az énekes hat hét alatt tizenkét kilótól szabadult meg a műsor kezdete előtt. Mindebben egyébként párja, Andi támogatta, akivel közel öt éve vannak együtt. Szerelmük azonban nem indult zökkenő mentesen, ugyanis mindketten kapcsolatban voltak, amikor egymásba szerettek. – Sokáig kellett küzdenem érte, és az is fontos volt, hogy ne csak ő, de az akkor hétéves kisfia, Dávid is elfogadjon – mondta Tamás a Blikknek. Tamás és Andi az énekes első videoklipjére és együtt kuporgatták össze a pénzt, ami még közelebb hozta őket egymáshoz. A pár a Maldív-szigeteken mondta ki a boldogító igent, ahol sem a család, sem a barátok nem voltak jelen, kettesben szerették volna megélni a pillanatot.

Chester Bennington:
“Úgy énekel, mint egy angyal; úgy ordít, mint egy démon” – mondták róla többen különleges hangja és énektechnikája miatt. A zenész a Dead by Sunrise és a Linkin Park frontembereként vált ismertté. Karrierjét az 1990-es évek közepén kezdte. A Linkin Park-kal két Grammy-díjat is elnyert.  Chester 2017 augusztusában öngyilkos lett, Los Angelesi-i házukban akasztotta fel magát. A zenész holttestére felesége talált rá. A tragédiához közeli barátja, Chris Cornell halála is hozzájárulhatott. Ő is önkezével vetett véget az életének. A zenészt egyébként mindig labilis volt, ő maga mesélte el több ízben, hogy gyerekkorában bántalmazták, szexuálisan zaklatták, de erről, nem mert szólni senkinek, félt, hogy kinevetik. Mint mondta ezek a traumák és démonok ihlették legnagyobb slágereit is.

19:10 – A zsűri imádta Vecát
Liptai Claudia Veca hangját irigyli, a mozgását ugyan Pinokkiohóz hasonlította. Majka közben saját bevallása szerint mocskos dolgokra gondolt, és ezt Stohl Andár is osztotta. Szabi hiányolta a színpadi jelenlétet. Veca összesen 37 pontot kapott, Majkától 10-et a többiektől a mozgás hiánya miatt “csak” kilencet.

19:07 – Janicsák Veca extra dögös

Christina Aguilera – Ain’t No Other Man című számát adta elő

Fotó: Lokál

19:05 – Janicsák Veca, Christina Aguilera bőrében

Janicsák Veca Fonogram-díjas magyar énekesnő. 2007-ben az egyik magyar tehetségkutatóban tűnt fel, ahol a középdöntőig jutott, majd 2010-ben egy másik tehetségkutatóban pedig negyedik helyezést ért el. 2016-ban megszületett Jnicsák Veca kislánya, Emma, aki azóta is bearanyozza az énekesnő mindennapjait. 2017-ben Veca a Nagy Duett című műsorban is szerepelt már, akkor Simon Kornél partnereként, akivel közösen meg is nyerték az „Év Duettje” címet. Épp a verseny alatt, májusban vallotta be, hogy kislánya édesapjával, Ábellel már nincsenek együtt, de teljes egyetértésben nevelik Emmát. Néhány hónappal később, augusztus végén pedig a Hot! Magazin címlapon hozta az örömhírt: Veca és Ábel titokban összeházasodtak. – Tudnánk egymás nélkül élni, de nem akarunk – mondta akkor az énekesnő, aki sugárzik a boldogságtól.

Christina Aguilera amerikai, öt Grammy-díjat nyert énekesnő. 1999-ben jelent meg első nagylemeze, karrierje azóta is töretlen. Christina Aguilera korábban a balhés sztárok életét élte, első férje, kisfiának, Maxnak édesapja, Jordan Bratman sem tudta visszatartani az olykor szeméremsértő és polgárpukkasztó viselkedésétől. Volt példa arra is, hogy részegen randalírozott Disneylandben, na meg arra is, hogy átment zaklatóba. Ex férje ugyanis a menedzsere volt, szakításuk után azonban a férfi hallani sem akart az énekesnőről. Mindeközben az énekesnő úgy döntött, hozzámegy kislánya édesapjához, Matthew Rutlerhez, aki miatt szinte teljesen visszavonult a nyilvános szereplésektől. Olykor ugyan posztol egy merészet, mint legutóbb, amikor topless fotót töltött fel magáról, de ezt leszámítva, korábbi életviteléhez képest igencsak visszafogja magát.

19:00 – Stohl András üzent a lányának
Stohl András lányának, Franciskának holnap lesz a születésnapja, gyorsan az élő adást megragadva dobott is neki egy “Boldog szülinapot!”

18:55 – Mága Zoltán után szabadon!

Tilla is villantott egy szelfit Barbra Streisanddal 😉

18:53 – Közös produkcióval kezdtek a versenyzők

A versenyzők közös dallal forrósították fel a színpadot.

18:50 – Kezdünk!

Elfoglaltuk a helyünket. Ilyen a kilátás 😉

Fotó: Lokál

18:46 – Pár perc és kezdünk

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át.
A TV2 közönségének soraiból követhetitek nyomon a reklámszünetben is a történéseket. Igyekszünk mindenkinek a nyomában lenni, mindent meghallani és mindent megosztani veletek, épp olyan érzés lesz, mintha ti is a stúdióban ülnétek!

Várunk titeket vasárnap este 18:50-től a TV2-n!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.