2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Nagykanizsa

Előzetesben a gyanúsított

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki több késszúrással megölte volt barátnőjét Nagykanizsán, a Csányi László utcában. Mint azt Beznicza Árpád, a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője elmondta, a bíróság úgy ítélte meg, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, s a döntésben az is szempont volt, hogy biztosítsák a gyanúsított jelenlétét az eljárás során. A 39 éves férfi nem fellebbezett, így az előzetes letartóztatás jogerőssé vált.

Mint azt a Lokál Extra is megírta, két hete megöltek egy nőt fényes nappal a Csányi László utcában. A rendőrök a közelben elfogták a gyilkossággal gyanúsított N. Tibort, aki menekülés közben egy késsel megsebesítette magát. Azóta kiderült, hogy a férfi és a nő ismerte egymást, korábban közeli kapcsolatban voltak. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi a vita hevében többször is megszúrta egy késsel a nőt, aki a helyszínen életét vesztette.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.