2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Hódmezővásárhely

Erőpróba a természet lágy ölén

Erőpróbafutást szervezett szeptember 16-án az EVP Egészségfejlesztési Iroda Mártélyon. A résztvevők két csoportban indulhattak a három kilométeres távon, amely a tanösvény erdős, kacskaringós táján vezetett keresztül.

Az érdeklődés nem maradt el, már előzetesen közel százan jelentkeztek a két csoportban meghirdetett versengésre. A 3000 méter alatt öt „akadály” várta a résztvevőket. Az első állomáson például egy medicinlabdával kellett egy kis kört – lehetőség szerint futva – teljesíteni, de volt, ahol néhány méteres kúszás volt a kihívás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.