EUR: 326,43 Ft
CHF: 289,40 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

Nagy bajban van, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját. A Sztárban sztár zsűritagja ugyanis nem csak fenyegetőzött a rendőrséggel: ha az illető visszaél a képekkel, akár két évet is kaphat. 

„Köszönjük szépen annak, aki feltörte a régi telefonunkat, és a privát képeinkre csorog a nyála. Vannak, amiket nem szívesen látnánk viszont sehol, de felhívom a figyelmét az illetőnek, hogy ha bármilyen módon zsarolni akar ezekkel a képekkel, akkor azonnal a rendőrség fog az ajtaján kopogni. Nagy okosság egy ilyen miatt ülni egy 4–6 évet! Gyerünk csak, haver!” – írta ki dühösen Majka a közösségi oldalra, de hiába kerestük, részletesen nem szeretett volna beszélni a történtekről. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen képekről van szó, de nem elképzelhetetlen, hogy Majka és párja, Dundika intim fotói is illetéktelen kezekbe kerültek. A jogi szakértő szerint személyes adattal való visszaélés történhetett.


– Jogosulatlan adatkezelés esetén az elkövető akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphat, két évet akkor, ha különlegesen személyes adatról van szó. Ilyen lehet akár egy betegség vagy egy szeretkezésről készült fotó is – tájékoztatott az általános gyakorlatról Kamarás Péter.

Legutóbb májusban volt hasonló botrány, amikor egy fiatal magyar válogatott úszólány intim fotói szivárogtak ki, amelyeket pénzért akartak árulni. Abban az esetben azonban nem törték fel a telefont, hanem állítólag a sportoló partnere küldözgette tovább barátainak a képeket, hogy ezzel dicsekedjen. Az ismerősök pedig továbbküldték a fotókat, míg végül valaki úgy gondolta, hogy pénzt csinál belőle.


Külföldön többek között Miley Cyrusról, Anne Hathaway-ről, Kristen Stewardról, Nicole Scherzingerről készült meztelen, erotikus képek kerültek fel az internetre. Sőt még Tiger Woods és korábbi párja, Lindsey Vonn fotói is kiszivárogtak. Sajnos a hackerek egyre többször törik fel a hírességek telefonjait. 2014-ben például Jennifer Lawrence-ről is jelentek meg privát fotók, miután több sztár iCloudos biztonsági mentését törték fel, hogy a felhőből ellopják a képeket. Több elkövetőt letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.