2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Életmód

Ezüstérem a párizsi fodrász vb-n

Hajszobrászatban is az élre törünk. Olyannyira, hogy a világ legnagyobb professzionális fodrász szervezete, az OMC párizsi Hair World versenyén Berendi Henrik második helyezést ért el a Fashion Gala és a Fashion menyasszonyi konty kategória összetett versenyében.

Az ifjú mester azonban ezúttal a szerb csapatban kapott helyet. Nem véletlenül, hiszen többször versenyzett velük és ellenük, ezért kérték fel, hogy erősítse a szerb válogatottat.
– Minden várakozást felülmúlva szerepletünk – árulta el a Lokálnak Berendi Henrik. – Ezzel egyébként életem nagy álma vált valóra. Köszönöm a támogatóimnak csapattársaimnak és a családomnak. Hihetetlen jó érzés volt megméretettni magam a világ minden tájáról érkezett kiváló szakemberekkel több ezer érdeklődő előtt.
A párizsi világbajnokságon Erős Sándor egyéni 4. helyezést ért el esküvői konty kategóriában, míg Kászonyi Gergely egyéni 4. helyezett lett a salon cut kategóriában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megérkezett a Bisztrónyúlba a koviubi-szett

    Megérkezett a Bisztrónyúlba a koviubi-szett

    A háziasszonyok dolgát megkönnyítik az előre, szettbe csomagolt alapanyagok. A húsleveszöldség csomag régi motoros a piacon, de ahogy beindul a gyümölcsszezon, több helyen lehet kapni előre összeállított gyümölcsleves, vagy gyümölcssaláta csomagot.

  • A borsmenta tea jótékony hatásai

    A borsmenta tea jótékony hatásai

    Találós kérdés: a kertben termesztve sajátos illatot áraszt. frissen szedve nagyon jól tudja ízesíteni az ételt. Teaként frissít:, mi az? Egyszerű a válasz, mégis nehezen találják ki, hogy a borsmentáról van szó.