EUR: 349,14 Ft
CHF: 327,12 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Szekszárd

Felavatták a Samsonite új üzemcsarnokát

A Samsonite Hungária Kft. csaknem négymilliárd forintért épített Szekszárd határában egy új gyártó- és logisztikai csarnokot. Az átadási ünnepségen részt vett Ács Rezső polgármester is, aki kiemelte, a cég ezzel száz új munkahelyet teremtett.

A polgármester tájékoztatása szerint a gyár a most átadott csarnokkal huszonhétezer négyzetméterrel növelte munkaterületét. A kiváló minőségű táskákat, bőröndöket gyártó, belga központú nemzetközi nagyvállalat 1990 óta van jelen Szekszárdon, és az elmúlt öt évben háromszor hajtott végre nagyobb fejlesztést. Ács Rezső szerint a mostani beruházás nyomán további létszámbővítés várható.

Fotó: samsonite.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.