EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb III.kerület

FittMókáztak az Egészségparton

Kozma Zsuzsanna fitneszedző, zenepedagógus mozgatta az Újbuda Egészségpart rendezvényén is a fiatalokat. A FittMóka-mester negyed évszázada azon munkálkodik, hogy 0–104 évig minden korosztályt egészséges életmódra ösztönözzön a saját maga által írt és előadott dalokra megtanított kéz- és lábgyakorlatokkal.

Mindezt az előadások alkalmával végzett interaktív torna alatt végzi a közönséggel, így otthon a dalokat meghallva mindenki együtt tud FittMóka zenés tornát végezni.

Kozma Zsuzsa FittMókázik a gyerekekkel ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.