EUR: 346,60 Ft
CHF: 324,48 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Extra

Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek. A kísérlet izgalmas eredményt hozott.

Mit szólnál, ha egy teljes napra valaki más bőrébe kellene bújnod? Két lehetőség van: vagy megúszásra játszol, vagy megpróbálod kihozni belőle a maximumot. A Schweppes kihívásának főszereplői az utóbbit választották.


De mi az a Dauer dog?

Hajas László mesterfodrász Wossala Rozina sztárséf helyét vette át egy napra Kishusom nevű éttermében, ahol a bevásárlástól az aznapi különleges menü összeállításáig minden az ő nyakába szakadt. A helyzetet bonyolította, hogy az általa készített hot dogokat kínálnia is kellett a vendégeknek és a járókelőknek. Ennek ellenére Laci annyira élvezte a feladatot, hogy abba sem akarta hagyni: ragaszkodott hozzá, hogy minden vendégnek saját kezűleg, segítség nélkül készítse el az általa Dauer dognak keresztelt specialitást, amelyet egy Rozinával közös recept alapján álmodott meg. Hogy miért éppen Dauer dog? Mert a Schweppes-ben marinált uborkát úgy tekerte fel, ahogy a dauerolt hajat szokták.


Rozina, a popsztár

Miközben Hajas Laci az étteremben ügyködött, Rozina beindította zenei karrierjét: a Mary PopKids újdonsült tagjaként egy napig a popsztárok életét élte. „Dédelgetett álmom volt, hogy fakanál helyett egyszer mikrofont ragadjak” – mesélte. Nyüzsgött a próbateremben, részt vett az alkotófolyamatban, sőt, megírta A Felfedezés Íze című dal szövegét is, ami a zenésztársak szerint is kivételesen jól sikerült. A szövegben fontos szerepet kapott például a bazsalikom és a paradicsom, amit az ihletett, hogy Rozina egyik éttermében bazsalikomos-paradicsomos gin-tonikot is kínálnak. Mivel a séf elmondása szerint neki nincs komfortzónája, a stáb azzal tesztelte, hogy teljesen vadidegen embereknek kellett utcazenélnie, emellett élete első videoklipjét is leforgathatta. Bár frontleányi adottságaihoz kétség sem férhet, nem tervezi, hogy átigazol a popiparba.

Hajas Sanyi akcióban

A helycserés támadás egyik legviccesebb karaktere kétségtelenül Bártfalvi Sanyi, a Mary PopKids frontembere volt, aki eleinte tartott a kihívástól: Azért félelmetes ez az egész, mert fodrásznak lenni óriási stressz. Ha elrontod valaki haját, az még legalább négy hétig rossz lesz” – mondta a nap elején. A kezdeti idegesség után azonban már Hajas Sándor álnéven, kemény kézzel irányította a szalont, sőt, végül már a hajfestés sem volt neki elég, és az általa előkészített hajmodellek fotózásán a fotós kezéből is kivette a gépet. A videóból nemcsak azt tudhatod meg, hogyan boldogult Sanyi az ollóval, de az is kiderül, milyen szuper látvány, ahogy kinintartalmának köszönhetően a Schweppes foszforeszkál a neonfényben. Mert felfedezni jó!

Kapcsolódó Cikkek